Ashandarei
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 774
noktayı yanlış yere koymuşlar, ikilerin arasına koysunlar 10 tane alayım 
M die da zor gibi. Micron bile çıkabilir o da artık bu değerlere inebiliyor.Hynix M ve Samsung çip var gibi biraz aklımı çeldi ama direk Hynix A olanı bekleyeceğim 6000-30cl olan.Bu kadar bekledik.Kingston ramler bozulsa bile 2 yıl garanti bitse bile maile ile iletişime geçince ücretsiz olarak size kargo kodu veriyor gümrük vergi bir işe karışmdan rami değiştiriyor TR için bile 3-5 tane böyle yazı gördüm o yüzden yakın CL bulursanız biraz pahalı da olsa kingston alınır..Patriota değişim yapar ama kargo gümrük size gelebilir
Hocam onun linki var mıdır? 6 taksit yaptığı içinde açtım konuyu
Cl 42 geil ram iyi mi kötü bilemedim ama konusuna çok kötü yorum geldi, cl36 üstü değerlerin amd tarafında uyumsuzluk yarattığına dair konular gördüğüm için ben almak istemedim onu
www.n11.com
Dual kit % 100 denenmiş uyumlu olur.Diğerlerinde %0.5 de olsa sorun olabilir ama normal şartta sorun olmuyor aynı CL aynı V olacak model seri v.sBeyler bi sorum olucak tamamen aynı site ve satıcıdan 2 adet patriot viper ram almak ile dual kit almanın ne gibi farkları olabilir?
https://www.msi.com/Motherboard/MAG-B850-TOMAHAWK-MAX-WIFI/support#mem Asus yada Msi sitelerinden Ram kodlarına bakarak % 100 doğru mu bilemiyorum kriz sonrası A hynix olanlar M olmuş olabilir firmaların insafı ^^Hynix ramlari nasıl hynix olduğunu anlayabilirim