Kingston Beast Rgb 32gb Ddr5 5600mt/S Cl36 Ram Kit (2x16gb) 22819₺ Amazon

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
noktayı yanlış yere koymuşlar, ikilerin arasına koysunlar 10 tane alayım :peepo2:

Hynix M ve Samsung çip var gibi biraz aklımı çeldi ama direk Hynix A olanı bekleyeceğim 6000-30cl olan.Bu kadar bekledik.Kingston ramler bozulsa bile 2 yıl garanti bitse bile maile ile iletişime geçince ücretsiz olarak size kargo kodu veriyor gümrük vergi bir işe karışmdan rami değiştiriyor TR için bile 3-5 tane böyle yazı gördüm o yüzden yakın CL bulursanız biraz pahalı da olsa kingston alınır..Patriota değişim yapar ama kargo gümrük size gelebilir bunlar eski bir kaç yazı/foruma istinaden ram kolay bozulan ürün değil de ya 2.yılın 1 günü bozulursa ^^

RGB sizin için önemli değilse neredeyse aynı fiyata Hynix A die olan Patriot Viper çok daha mantıklı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hynix M ve Samsung çip var gibi biraz aklımı çeldi ama direk Hynix A olanı bekleyeceğim 6000-30cl olan.Bu kadar bekledik.Kingston ramler bozulsa bile 2 yıl garanti bitse bile maile ile iletişime geçince ücretsiz olarak size kargo kodu veriyor gümrük vergi bir işe karışmdan rami değiştiriyor TR için bile 3-5 tane böyle yazı gördüm o yüzden yakın CL bulursanız biraz pahalı da olsa kingston alınır..Patriota değişim yapar ama kargo gümrük size gelebilir
M die da zor gibi. Micron bile çıkabilir o da artık bu değerlere inebiliyor.

Hocam onun linki var mıdır? 6 taksit yaptığı içinde açtım konuyu

Cl 42 geil ram iyi mi kötü bilemedim ama konusuna çok kötü yorum geldi, cl36 üstü değerlerin amd tarafında uyumsuzluk yarattığına dair konular gördüğüm için ben almak istemedim onu

Beyler bi sorum olucak tamamen aynı site ve satıcıdan 2 adet patriot viper ram almak ile dual kit almanın ne gibi farkları olabilir?
Dual kit % 100 denenmiş uyumlu olur.Diğerlerinde %0.5 de olsa sorun olabilir ama normal şartta sorun olmuyor aynı CL aynı V olacak model seri v.s

Bunu indirim diye firma paylaşmaz, aklın nerede?

Hynix ramlari nasıl hynix olduğunu anlayabilirim

İndirim yok, konu açmadan önce akakçe tipi sayfalardan ön araştırma yapalım. RAM'ler yeterince pahalı bir de bu fiyatlara prim vermeyelim.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,493
Üyeler
199,172
Son üye
HızlıYazan

Geri