❌İndirim Bitti! MSI Mpg 322ur Qd-OLED X24 43.699₺!

yer işareti çubuğunun ortasında impostor var :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
:monkahmm:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Look on leave 0 sadece farklı olarak.
Hayır zaten ben otururken kapamamasi lazım.
Sensör mü bozuk bilemedim :(.
O sensörü çok kullanıyordum.

O değil de birileri vardı bu model en az 80k'dan girer piyasaya diyordu kim o ASIFDSAFSDFS
ŞSJDBXBXBDJ komik ben bunu triple modlu dikey rgb şerit düzenine sahip 5.nesil model için söyledim. Daha hangi monitör ne onu bilmiyorsun gümletme daha fazla PUHAHAHAHHA

Hayır kapaması önemli değil asusta el edince gelirdi.
Bundan kalkmam falan gerekiyor birde ekranı açması bı 5 saniye sürüyor Asus anında açıyordu.
Arası 30k yi anlıyorum galiba 🫪

ŞSJDBXBXBDJ komik ben bunu triple modlu dikey rgb şerit düzenine sahip 5.nesil model için söyledim. Daha hangi monitör ne onu bilmiyorsun gümletme daha fazla PUHAHAHAHHA
Sence sorun ne olabilir tayfun.
Hazır bulmuşken soralım :shy:

Hayır kapaması önemli değil asusta el edince gelirdi.
Bundan kalkmam falan gerekiyor birde ekranı açması bı 5 saniye sürüyor Asus anında açıyordu.
Arası 30k yi anlıyorum galiba 🫪

Sence sorun ne olabilir tayfun.
Hazır bulmuşken soralım :shy:
Yakınlık sensörü çıktığından beri Asusta sorunluydu çok şikayet vardı MSI daha yeni getirdi eğer düzgün çalışmıyorsa firmware update beklemek dışında bir seçeneğin yok.

• Üzgün
Reaksiyonlar: Loky
Sen misin bilmiyorum artık biri o dediğim modele 80k dedi asus varyantına bakarak. Sen demediysen ne alınıyon üstüne?

Yakınlık sensörü çıktığından beri Asusta sorunluydu çok şikayet vardı MSI daha yeni getirdi eğer düzgün çalışmıyorsa firmware update beklemek dışında bir seçeneğin yok.
Sen reddittden falan anlıyorsun bakabilir misin MSI'da benzer sorunlar yaşayan var mıymış ya

:monkahmm:

Look on leave 0 sadece farklı olarak.
Hayır zaten ben otururken kapamamasi lazım.
Sensör mü bozuk bilemedim :(.
O sensörü çok kullanıyordum.
look on leave 60 saniyeye falan çıkarsana.

Sen misin bilmiyorum artık biri o dediğim modele 80k dedi asus varyantına bakarak. Sen demediysen ne alınıyon üstüne?
Ben triple modlu MSI 80k lık Asustan pahalı olur dedim. Sende Asus tan ucuz olur dedin. Asus daha çıkarmadı triple modlu modeli o zamanda söylemiştim. Asusun rakibi model değildi benim 80k dan pahalı olur dediğim. Bu model asusun rakibi olan ve doğal olarak daha ucuza çıkan bir model. Sen de dedin ki şimdi birisi Asustan pahalı olur diyordu ne oldu. Ben de diyorum tekrardan ikisi aynı model değil. MSI MPG322UR X24 ve triple modlu model farklı.
14401.webp
14403.webp

look on leave 60 saniyeye falan çıkarsana.
Fark etmez ki o ben kalktıktan 60 saniye sonra kapat demek.
Sıkıntı ben kalktım sanıyor zaten.
Bu dediğin sadece durumu 60 saniye erteler.

Fark etmez ki o ben kalktıktan 60 saniye sonra kapat demek.
Sıkıntı ben kalktım sanıyor zaten.
Bu dediğin sadece durumu 60 saniye erteler.
on yapıp 30 saniye yap. bi de çok uzak duruyorsan ondan dolayı da olabilir seni göremiyorsa. bende bir problem yok aramda 60-70cm mesafe senin oturuş poziyonun nasıl çok arkaya yaslanıp bir şeyler izliyorsan belki ondan seni göremiyordur.

reddit baktım çok iyi değil diyorlar. ai care sensor için benim için bir problem değil ama senin için problemse pg27ucwm ve pg32ucwm tanıttlar yakın zamanda çıkar xd onlara geçebilirsin. fiyatları muhtemelen yakın olur pg27ucdm e

• Hahaha
  • Beğen
on yapıp 30 saniye yap. bi de çok uzak duruyorsan ondan dolayı da olabilir seni göremiyorsa. bende bir problem yok aramda 60-70cm mesafe senin oturuş poziyonun nasıl çok arkaya yaslanıp bir şeyler izliyorsan belki ondan seni göremiyordur.

reddit baktım çok iyi değil diyorlar. ai care sensor için benim için bir problem değil ama senin için problemse pg27ucwm ve pg32ucwm tanıttlar yakın zamanda çıkar xd onlara geçebilirsin. fiyatları muhtemelen yakın olur pg27ucdm e
Kredi çekersem alabilirim dkdkdkslsl.
80’den aşağıya zor gibi onlar.

Bir kaç yorum gördüm önüne oturduğumda algılamıyor diye. Bir de makalesi varmış MSI ın ona bakabilirsin.
@Loky sysytem modu kullanmayı dene bide. monitor modundan farklı sonuç alabilirsin belki

Kredi çekersem alabilirim dkdkdkslsl.
80’den aşağıya zor gibi onlar.
sanmıyorum ya 27" olan bence 50-55k geçmez. piyasada woled monitorler qd oledlerden daha ucuz onun daha pahalı olması da saçma olur

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,593
Üyeler
199,192
Son üye
serdar77

Geri