MasterTech
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 128
Sensorun calismasinda sorun varidr, firmware guncellemesi verebilirler. Benzer sorunu sensorlu Asus modelde de duymustum.
Sensorun calismasinda sorun varidr, firmware guncellemesi verebilirler. Benzer sorunu sensorlu Asus modelde de duymustum.
30k'lik fark yok.bunu duyduğum kötü oldu gerçekten o kadar fark var mı
sensörü olsa da hiç kullanacağımı sanmıyorum şahsen
Yok onu da denedim en az 2 klavye boyu kaldırdım sensorle bakistik yüzüme baka baka gene kapadı.benim sensör çalışıyor valla gayet güzel bilemedim. belki konumlandırmasında vardır bir problem monitoru
"Başka tarafa baktığımda ekranımı karart"ı kapatıp denedin mi? Belki o doğru çalışmıyordur.
Denemedim hocam."Başka tarafa baktığımda ekranımı karart"ı kapatıp denedin mi? Belki o doğru çalışmıyordur.
hee okey ama bence hala 80K etmezBen triple modlu MSI 80k lık Asustan pahalı olur dedim. Sende Asus tan ucuz olur dedin. Asus daha çıkarmadı triple modlu modeli o zamanda söylemiştim. Asusun rakibi model değildi benim 80k dan pahalı olur dediğim. Bu model asusun rakibi olan ve doğal olarak daha ucuza çıkan bir model. Sen de dedin ki şimdi birisi Asustan pahalı olur diyordu ne oldu. Ben de diyorum tekrardan ikisi aynı model değil. MSI MPG322UR X24 ve triple modlu model farklı.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
40k monitöre verilmez diyerek tv aldım 80k ya yorum bile yapmıyorumhee okey ama bence hala 80K etmez
Racing sistemlere 200k istiyorlardı.40k monitöre verilmez diyerek tv aldım 80k ya yorum bile yapmıyorum![]()
Kardeşim bu ekranın gelmesi 1 sene 2027 mayıs gibi gelir ancaMSI MPG OLED 322URDX36 Türkiyeye gelecek yakında 31.5 inç 4K 360Hz, 1440p 520Hz ve 1080p 680Hz bekleyin.