RTX 3090 Kullanıyorum RTX 5070 Geçmek Mantıklı mı?

Min 5070 Ti veya 9070 XT geçmeniz mantıklı olur.

Ayrıca arkadaslar nebi akgüne cok takılıyorsunuz yanlıs yoldasınız yanlıs dünyalardasınız. Doğru bir adam değil.

Ayrıca arkadaslar nebi akgüne cok takılıyorsunuz yanlıs yoldasınız yanlıs dünyalardasınız. Doğru bir adam değil.
Doğrudur hocam ben bu konularda PC hocası-recep baltaş-donanım arşivi'ni tek geçerim

Not:Recep baltaş ile donanım arşivi arasındaki gerilimi bilenler yazsın

belkide değildir 1-2 videosuna denk geldim takipçisi değilim söyledikleri hem bildiklerimle örtüşmesi hemde bilinenin ötesinde epey mantıklı sonuçlar dökmesi beni bazı konularda daha geniş düşünmeme sebep oldu
ondan sonra zaten sadece nesil olayına çok takılmanın doğru olmadığına emin oldum
belkide saçma sapan bir insandır çok net bilmiyorum

asıl bir video vardı kartların katmanları ile ilgili onu bulamadım asıl onun açıklamsını yapan bir video vardı şimdi baktım kaydetmemişim
bu konuları gayet güzel anlatılmıştı kısaydı zaten 3dklık falan neyse

Adam götürür demis saka gibi 10 sene sonra görüntü bile vermez 3090 bu sekilde termallerle calısarak. Takmıs vrame adam diyorki 5070 yarı performansı diyor 3090ın :D. Ya neyse amaaaaan gece gece boomerlarla mı ugrasacam boyleleri bu isten para kazanıyor iste adaletin bu mu dünya
Haklısın be dostum da 10 sene önceki ekran kartı şu andaki 1080 ti gibi teknoloji bakımından eksik kalır

5070 ile aşağı yukarı aynı FPS alır (herhalde bir yanlışım varsa söyleyin) ama güncellemeleri de unutmamak lazım 5070 3090'dan çok daha ileri bir tarihe kadar güncelleme alacak

belkide değildir 1-2 videosuna denk geldim takipçisi değilim söyledikleri hem bildiklerimle örtüşmesi hemde bilinenin ötesinde epey mantıklı sonuçlar dökmesi beni bazı konularda daha geniş düşünmeme sebep oldu
ondan sonra zaten sadece nesil olayına çok takılmanın doğru olmadığına emin oldum
belkide saçma sapan bir insandır çok net bilmiyorum

asıl bir video vardı kartların katmanları ile ilgili onu bulamadım asıl onun açıklamsını yapan bir video vardı şimdi baktım kaydetmemişim
bu konuları gayet güzel anlatılmıştı kısaydı zaten 3dklık falan neyse
Senin yanlısın 3090 tamam bir zamanın en baba kartı cıktıgında kasıp kavurdu ortalıgı suan hala bi 3090 de az bucuk pc bilen adamların arasında hepsi oo cok iyi kart baya güçlü diye düşünür ama dönem değisti. Suna benzet eski model 3.0 4.0 arabanın verdigi gücü suan 1.5 1.6 arabalar 2 ye katlıyor. Tamam vrami çok ama kullanmıyor ki kullanacagı oyun yok.
Kas gücü olarak 5070 oyunların cogunda eşit veya daha önde. Tek eksisi vram. Ama vramide dlss kurtarıyor herhangi bir sıkıntı cıkarmayacak bu kart uzun süre 2k da hatta 3090 dan daha uzun ömrü olacak 2k da mfg yüzünden. Ki ortada dlss5 var cıkacak. Dlss 5 cıkınca 5x serisi kartlara kafadan 1.5x fiyat yazacaklar ilerde elden cıkarmak olarak ta daha mantıklı. Ha 0 dan alan bir adam 5070 almalı. 3090ım olsa ben değiştirmezdim 5070 ile. Ancak bu durum 3090ın 5070 ten daha iyi oldugunu göstermiyor.

Senin yanlısın 3090 tamam bir zamanın en baba kartı cıktıgında kasıp kavurdu ortalıgı suan hala bi 3090 de az bucuk pc bilen adamların arasında hepsi oo cok iyi kart baya güçlü diye düşünür ama dönem değisti. Suna benzet eski model 3.0 4.0 arabanın verdigi gücü suan 1.5 1.6 arabalar 2 ye katlıyor. Tamam vrami çok ama kullanmıyor ki kullanacagı oyun yok.
Kas gücü olarak 5070 oyunların cogunda eşit veya daha önde. Tek eksisi vram. Ama vramide dlss kurtarıyor herhangi bir sıkıntı cıkarmayacak bu kart uzun süre 2k da hatta 3090 dan daha uzun ömrü olacak 2k da mfg yüzünden. Ki ortada dlss5 var cıkacak. Dlss 5 cıkınca 5x serisi kartlara kafadan 1.5x fiyat yazacaklar ilerde elden cıkarmak olarak ta daha mantıklı. Ha 0 dan alan bir adam 5070 almalı. 3090ım olsa ben değiştirmezdim 5070 ile. Ancak bu durum 3090ın 5070 ten daha iyi oldugunu göstermiyor.
Hocam bu super serisi çıksa 5070 super 16 GB Ram'e sahip olsa tadından yenmez

Evet 3090 iyi bir kart olmasına rağmen 5 yıllık!?

Hadi profesyoneller için desen birçok yeni özellik 3090'da yok

3090'da fg yok vs vs

Hocam bu super serisi çıksa 5070 super 16 GB Ram'e sahip olsa tadından yenmez

Evet 3090 iyi bir kart olmasına rağmen 5 yıllık!?

Hadi profesyoneller için desen birçok yeni özellik 3090'da yok

3090'da fg yok vs vs
5070 super cıkarsa 18 vram yazarlar da cıkmaz diye düsünüyorum süperler

bence mantıklı değil hocam. geçecekseniz de 5090 falan olsa ancak. çokta bi olayı yok bence eğer önemli bir şey için kullanmıyorsanız. ha bu arada biraz anlıyorsanız youtube da video çok bakımı kendiniz yapabilirsiniz. pad boyutları vs her şeyi internette mevcut.

Sanki 2 yılda bir kere çıkıyor 😅
rtx 2000 serisinde süper var 3000 serisinde yok 4000 serisinde var garip?
Onla alakası yok halk dellendi yeni nesil kart istiyor. 6000 serisinin zamanı geldi artık yavas yavas. Super cıkarmak ölü yatırım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bence mantıklı değil hocam. geçecekseniz de 5090 falan olsa ancak. çokta bi olayı yok bence eğer önemli bir şey için kullanmıyorsanız.
Yok aga ya 6090 7090 falan olsun :D

Yok aga ya 6090 7090 falan olsun :D
hocam arkadaş ddr4 demiş zaten sistemine he ekstra fps vs alır oyunlarda ama tatmin olmayacağı kesin o yüzden sadece boşa para harcamış olur bence. iş içinse alınabilir.

hocam arkadaş ddr4 demiş zaten sistemine he ekstra fps vs alır oyunlarda ama tatmin olmayacağı kesin o yüzden sadece boşa para harcamış olur bence. iş içinse alınabilir.
Yok hocam sabahtan beri yapılan yanlıs bilgilendirmeden bahsediyorum 5090 dedigin kart 3090 ın neredeyse 3 katı gücünde. Rakibi değil yani. 3090ın muadili fps olarak 5070 mantık ve vram olarak 70ti dır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,781
Üyeler
199,222
Son üye
Crtales

Geri