Benim saldırgan bir tavrım yok adam konunun başından beri 85 kg üstü XL alsın diye söyledi bende seni yeni aldığını sandığım için böyle söyledim ilk başta yazını düzenlemeden önce sadece
''Ben 1 ay kadar önce aldım. Konuyla bir alakası yok'' dediğinde zaten bu söylemini beğenmiştim çünkü alakasızdı benım söylediğim şeyde ama noldu da böyle bir anda yazını düzeltip şu şekilde
''Ayrıca sendeki göbekle bendeki bir mi? Vücut gayet oturdu. Sadece diyorum ki sitede yazan kadar uzun gelmedi bana tişört. Kısacık geldi, göbekten sığmadım gibi bir şey mi dedim?
Sanki sana saldırıldı da savunmaya geçiyorsun''
Yazdın, kendini savunmaya geçtin anlamadım, burda bende kendimi öz eleştiri olarak göbekli biri olduğumu zaten biliyorum bunu demen seni mutlu ettiyse ne mutlu bana seni mutlu etmişim, ayrıca o boy ve kiloda hala Large t-shirt bulup,oluyorsa ve giyebiliyorsan helal olsun, dışarıda anket yap 100 kişiden 99' uda o bedenin X Large olduğunu söyler sana zaten.
Dipnot : Özel günündeysen bunu yazılarında belirtmen gerekir, millet'de sana ona göre bir yorum yapar seni öyle eleştirir,eleştirilere gelemiyorsan forumlarda dolaşmamanı tavsiye ederim psikolojin bozulabilir her yorumda.