Güle güle kullanın hocam.Teşekkürler öncelikle hocam. webtekno20 kodunu kullandım %20 daha indirim yaptı. Beğenirsem geldiğinde tekrar sipariş vereceğim![]()
Forum güzel giyinsin artık Sıcak Fırsatların tekstilcisi oldum184 77 L beden aldım.Konu sahibine teşekkürler
Teşekkür ederim hocam, konu için de ayriyetten teşekkür ederim.Güle güle kullanın hocam.
bit pazarındı seçme al tşirtler 100 tl .DD bu fiyatlar hiç bişi gibiHayırlısı olsun hocam bir çok kişi aldı inşallah kulağım çınlamazGelince konuyu hortlatın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Uygundur hocam zaten 80-85 kilo üstü XL alsın diyordum rahat olması açısından güle güle kullanın. Umarım kodu kullandınız %10 indirim var extra.
İç göstermiyor hocam merak etme bende sevmiyorum onu öyle ince bir kumaşı yok tok kalın ağır kumaşa sahip.Dostum selamlar,
Fotoğraflarda da anlaşılıyor da sen direkt gerçekte gördüğün için teyit alayım dedim, atletsiz giyildiği zaman iç göstermiyordur heralde beyaz tişört değil mi?
1.98 BOY 104 KG Atletik vucut ne tavsiye edersinizHocam konu sahibi adam bas bas bağırdı 90 kilonun üstündeyseniz XL alın diye sen niye gidip L alıyon ki baştan hata yapmışsın zaten, bak ben bile 176 ya 95 kg yim ben bile XL aldım.
XL Hocam.1.98 BOY 104 KG Atletik vucut ne tavsiye edersiniz
Bazılarında çalışmıyor hocam o yüzden YAZ10 kodu yaza özel aktif.Webtekno20 kodu çalışıyor bunu da deneyebilirsiniz. Ben aldım ama iptal edeceğim