Bu 2tb Lik Dramli SSD Alınır mı

Bu SSD yi almalı mıyım yoksa 4tl daha az verip
Bunumu almalıyım
Hocam oyun içinse sata SSD bile alabilirsiniz

Ya bana açık dünya oyunlarda lazım olur dendi ben pubg fln oynarım yani çok dert olurmu başıma
Bir kere yükleyip birdaha silmeyeceksen veya ssd ye veri aktarıp aktarıp silmeyeceksen sorun değil

Bu iyimiş dramde varsa ama akakçede neden gösterilmiyor bu dram işaretlediğimde
additional information kısmında cache size yazıyor oraya bakabilirsin, akakçe filtreleri yanlış oluyor genelde

additional information kısmında cache size yazıyor oraya bakabilirsin, akakçe filtreleri yanlış oluyor genelde
Kanka 13 k ya cidden çok iyi lan ben bunu direk alayım peki üstündeki soğutucu yu kullanmalı mıyım yoksa ana kart8n soğutucusu dahami iyidir

Kanka 13 k ya cidden çok iyi lan ben bunu direk alayım peki üstündeki soğutucu yu kullanmalı mıyım yoksa ana kart8n soğutucusu dahami iyidir
kankam fiyatlar şişik zaten normalde 13k bile çok bu ssd'ye, çok zamlandılar son 1 ayda falan. kendi soğutucusu da olur anakart da olur fark etmez.

kankam fiyatlar şişik zaten normalde 13k bile çok bu ssd'ye, çok zamlandılar son 1 ayda falan. kendi soğutucusu da olur anakart da olur fark etmez.
Diğer dramlı Ler 16 17 k dan başlıyor o yüzden dedim indirime girme şansı var mı yoksa alayımmı direk

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,642
Üyeler
199,202
Son üye
Konsolistan

Geri