Bu 2tb Lik Dramli SSD Alınır mı

Reaksiyon skoru
33
Bu SSD yi almalı mıyım yoksa 4tl daha az verip
Bunumu almalıyım
Bence dram oyun oynuyorsan pek bir önemi yok kafanı takma. Kioxia güzel markadır

Dram önemli ya dosya aktarımı falan yaparsan işini görür oyun dosyası falan

İşletim sistemi kurmayacaksanız dram çok da önemli bir şey değil 2. Ssd olarak kullanıcaksanız
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dram önemli ya dosya aktarımı falan yaparsan işini görür oyun dosyası falan
Sürekli yapılıyorsa evet

İşletim sistemi kurmayacaksanız dram çok da önemli bir şey değil 2. Ssd olarak kullanıcaksanız
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sürekli yapılıyorsa evet
Ya bana açık dünya oyunlarda lazım olur dendi ben pubg fln oynarım yani çok dert olurmu başıma

Ya bana açık dünya oyunlarda lazım olur dendi ben pubg fln oynarım yani çok dert olurmu başıma
Pubg’de falan hissedebileceğin bir fark yaratmaz ama video editing vs işlerin varsa faydasını görürsün

Lazım olmaz Oyun performansını değiştirmeyecek

Kioxia al geç Kioxia sağlam markadır bide

Aşırı edit değilde ufaktan öğrenmek istiyorum yani after effects fln devasa editler yapmicam
O zaman kendine şunu sor. Hobin için o parayı ödemek istiyor musun? Farkını hissedersin ama olur da hobiden ciddi bir iş olmaya yönelirse dram işini kolaylaştırır

O zaman kendine şunu sor. Hobin için o parayı ödemek istiyor musun? Farkını hissedersin ama olur da hobiden ciddi bir iş olmaya yönelirse dram işini kolaylaştırır
Bazıları kötü demişti kioxia ya cidden kötümü hocam peki

Bazıları kötü demişti kioxia ya cidden kötümü hocam peki
Bazı modeller biraz ısınıyor ama soğutuculu bir anakartla çok sorun olmaz. En kötü ihtimalle ssd soğutucu alırsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,672
Üyeler
199,207
Son üye
Senorproleter

Geri