🔥İndirim NZXT Kraken Elite 280 Rgb 3.249 TL

280mm soğutucuları seviyorum, 240`lara göre hem daha sessiz hem daha performanslı hemde fiyatları da denk.

bunun icin kasa değişilir aga. ekranı cok iyi soğutmasıda muazzam ama buna uygun kasa bilen var mı?
not: xpg valor da denedim ama kasayı beğenmedim, başka kasa bakıyorum.
280mm desteği olan kasa alacaksın işte o yoksa da ramlerin alçak profilse zar zor sığabiliyor örnek sığdırdığım kasa montech xr.

• Beğen
Reaksiyonlar: umix
  • Beğen
Reaksiyonlar: umix
Güzel kasaymış, üst 2x140mm destek var diyor burada sorun yok ama 280mm radyatör desteği resmi olarak var mı ona da bakmak lazım şahsen ramlerin alçak profilse yani rgb değilse uyabiliyor ama garanti gene değil.
Hocam bu normal soğutuculara göre daha mı kalın ondan mı böyle uydurması zor?

Hocam bu normal soğutuculara göre daha mı kalın ondan mı böyle uydurması zor?
Kalınlık olarak çok fark yok diye biliyorum 240mm ile mesele enine geniş olması, örnek anakart soğutma bloklarına çarpabilir köşelerden ya da uzun rgb ram varsa ona baskı yapar ve 140mm vida deliklerine montaj yapmak zorlaşır, çözümü ya alçak profil rame geçmek ya da anakart soğutmasına geliyorsa anakartı değişmek ya da en kolayı kasa değişmek uyumsuz olması durumunda, şimdi diyeceksiniz ki iade etsek ya bu kadar uğraşana kadar satıcı incehesap olduğundan ilk bunu demiyorum çünkü burnunuzdan getiriyorlar iade olunca.

Kalınlık olarak çok fark yok diye biliyorum 240mm ile mesele enine geniş olması, örnek anakart soğutma bloklarına çarpabilir köşelerden ya da uzun rgb ram varsa ona baskı yapar ve 140mm vida deliklerine montaj yapmak zorlaşır, çözümü ya alçak profil rame geçmek ya da anakart soğutmasına geliyorsa anakartı değişmek ya da en kolayı kasa değişmek uyumsuz olması durumunda, şimdi diyeceksiniz ki iade etsek ya bu kadar uğraşana kadar satıcı incehesap olduğundan ilk bunu demiyorum çünkü burnunuzdan getiriyorlar iade olunca.
İnce hesabın kendi sitesinden 3 ürün almıştım 3 ününde kutularını açmadan iadeleri onaylamış. Kargo ücreti falan kesmezler değil mi 😂 Bu soğutucu çok güzel de benim 5600 Asus prıme b350ma lık sistemimi görünce soğutucuya ayıp olur gibi 😂

İnce hesabın kendi sitesinden 3 ürün almıştım 3 ününde kutularını açmadan iadeleri onaylamış. Kargo ücreti falan kesmezler değil mi 😂 Bu soğutucu çok güzel de benim 5600 Asus prıme b350ma lık sistemimi görünce soğutucuya ayıp olur gibi 😂
Ahahah yok be hocam bende de 5600 var, havalar sıcakken gideri varda kışın biraz komik olacak ileriye dönük alınabilir gene fiyatı güzel.

Sadece kasa desteği yeterli olmuyor. Anakartın soğutucusuna denk geldiği için fanı traşlamak zorunda kaldık biz. Alırken bunu da göz önünde bulundurun.

Ahahah yok be hocam bende de 5600 var, havalar sıcakken gideri varda kışın biraz komik olacak ileriye dönük alınabilir gene fiyatı güzel.
3000 in altına indirebilsem kuponla falan çekip karambole deneyecem de işte bakalım :D

14700kf, -0,080 undervolt, oyunda 80w civarı çekiyor ve 50-60 derecelerde. Harika bişi aw.

Güzel kasaymış, üst 2x140mm destek var diyor burada sorun yok ama 280mm radyatör desteği resmi olarak var mı ona da bakmak lazım şahsen ramlerin alçak profilse yani rgb değilse uyabiliyor ama garanti gene değil.
360mm olurken 280mm vida yuvaları olmuyor mu ki hocam farklı mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,025
Üyeler
199,268
Son üye
bilişimci_dayı

Geri