Yardim Edecek Babayigit Ariyorum

Nacht

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar selamlar dün torrent bir oyun indirdim bilgisayarıma muhtemelen virüs bulaştı sifrelerimin cogunu degistirdiler epostalar bende oldugu icin geri alabildim ama muhtemelen erisimleri ben bilgisayari actigim surece devam edecek gibi sifrelerimi degistim supheli cihazdan cikis yaptim format atsam duzelir mi veya bana format atmayi detaylica ogretebilecek biri var mi biliyorum format basit is diyorlarda hic yapmadim rehberlik edebilecek var mi dunden beri pcyi acmiyorum bilgilerim gider diye

Arkadaşlar selamlar dün torrent bir oyun indirdim bilgisayarıma muhtemelen virüs bulaştı sifrelerimin cogunu degistirdiler epostalar bende oldugu icin geri alabildim ama muhtemelen erisimleri ben bilgisayari actigim surece devam edecek gibi sifrelerimi degistim supheli cihazdan cikis yaptim format atsam duzelir mi veya bana format atmayi detaylica ogretebilecek biri var mi biliyorum format basit is diyorlarda hic yapmadim rehberlik edebilecek var mi dunden beri pcyi acmiyorum bilgilerim gider diye
Gİt internet cafede usb flash hazırla format için gel sonrasını hallederiz

Youtube gir format nasıl atılır yaz telefondan izle sonra usb flash ayarla video ile daha kolay yaparsın inan ki.

Sakın kendi bilgisayarından kurma usb diski

Hocam discord adresin varsa alabilir miyim
Kullanmıyprum hocam . Youtube dan format usbsi hazırlama ve format videolarını izleyerek çok kolay yapabilirsin çocuk oyuncagı. Senin dikkat edecegin tek şey kesinlikle usbyi başka bir bilgisayardan hazırlamak. Kendi bilgisayarına taktıgında da windows main pagei açmamak direk boot optionsa girmek.

Kullanmıyprum hocam . Youtube dan format usbsi hazırlama ve format videolarını izleyerek çok kolay yapabilirsin çocuk oyuncagı. Senin dikkat edecegin tek şey kesinlikle usbyi başka bir bilgisayardan hazırlamak. Kendi bilgisayarına taktıgında da windows main pagei açmamak direk boot optionsa girmek
Hocam mesela c diskine format attigim zaman d diskindeki veriler kaliyor mu onlarida sifirlamak istiyorum

Hocam mesela c diskine format attigim zaman d diskindeki veriler kaliyor mu onlarida sifirlamak istiyorum
İki diskide 0 layabilirsin. Ai dan yardım al bu konularda. Diğer konulara nazaran yanlış bilgi verme olasılıgı yok denecek kadar az.

1784268745348.webp

sıfırlarken bu ekranı göreceksin burdan hepsini silip yeni bölüm açman en mantıklısı. kaç dskin olduguna göre degişir burası.(yanlışlıkla yeni bölüm açmassan diskin 500gb ise 20 gb falan gözükebilir: disk yönetiminden düeltebilirsin)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,008
Üyeler
199,262
Son üye
exitlude

Geri