Gta V Ban Kaldırmak Mümkün Mü?

Reaksiyon skoru
8
Arkadaşlar merhaba GTA V de zamanında para hilesi yapmıştım ve hesabım ban yedi şimdi ise arkadaşlarımla play list oynamak istiyorum sürekli oynayacağımız bir şey değil bu yüzden para verip yeniden almak saçma geliyor bana bu eski hesabı bir şekilde açmak mümkün mü acaba?

İnternette çok fazla Epic Games hesabını unlinkleyip tekrar bir Rockstar hesabı açmak işe yarıyor deniyor doğru mudur acaba.
Benim bildiğim kadarı ile Epic Games hesabını kaldırırsak bir daha başka bir rock star hesabı bağlanamaz.

Arkadaşlar merhaba GTA V de zamanında para hilesi yapmıştım ve hesabım ban yedi şimdi ise arkadaşlarımla play list oynamak istiyorum sürekli oynayacağımız bir şey değil bu yüzden para verip yeniden almak saçma geliyor bana bu eski hesabı bir şekilde açmak mümkün mü acaba?

İnternette çok fazla Epic Games hesabını unlinkleyip tekrar bir Rockstar hesabı açmak işe yarıyor deniyor doğru mudur acaba.
Benim bildiğim kadarı ile Epic Games hesabını kaldırırsak bir daha başka bir rock star hesabı bağlanamaz.
1 2 ay içerisinde açılıyor diye biliyorum maile bak bende yemiştim aynı sebepten ama hesabım açıldığında karakter dahil her şey sıfırlanmıştı online da

1 2 ay içerisinde açılıyor diye biliyorum maile bak bende yemiştim aynı sebepten ama hesabım açıldığında karakter dahil her şey sıfırlanmıştı online da
şimdi şöyle evet ilk yediğimde açıldı 2-3 ay sonra ama ben akıllanmayıp 2. hileyi yaptım ve ban yedim doğal olarak

Benim hatırladığım ilk ban 2-3 ay 2. Ban perma idi sanki? Değişti mi bu sistem ? Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?

Benim hatırladığım ilk ban 2-3 ay 2. Ban perma idi sanki? Değişti mi bu sistem ? Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?
bende öyle biliyorum perma açılmıyor mu hiç bir türlü 3-4 defa oynancak bir oyun için 700 tl vermek istemiyorum

arkadaşlar peki rockstar games e yalakalık yapsam ufaktan açarlamı acaba

arkadaşlar peki rockstar games e yalakalık yapsam ufaktan açarlamı acaba
Dedikleri şey doğru hocam bende çok kez banlanmıştım rockstar sitesinden mail atıyorsun rockstar hesabını sildiriyorsun ve tekrar yeni hesap açıp kullanıyorsun

Dedikleri şey doğru hocam bende çok kez banlanmıştım rockstar sitesinden mail atıyorsun rockstar hesabını sildiriyorsun ve tekrar yeni hesap açıp kullanıyorsun
hocam peki işe yarıyor mu epic games hesabını kaldırsam ve baska rock star hesabı bağlasam oluyor mu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

A

Açılırsa 3.hileyi yapman yok mu?
valla bu sefer akıllandım yapsam bile ücretsiz hile yapmam

Arkadaşlar şu an 2 ihtimalim var sanırım birisi Epic Games bağlantısını kesmeyi denemek ve yeni hesap açmak ya da Rockstar desteğe ticket açıp bir daha yapmayacağım gibi bir şeyler yazmak hangisinin daha açılma ihitimali var sizce.

Ben birini tanıyorum. Her türlü ban açabiliyor. Sen bana bi 50K gönder, ben sana açtırıvereyim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,226,877
Üyeler
199,239
Son üye
Miguel0Hara

Geri