ikinci el mi alacaskınYeni bir sistem toplamayı düşünüyorum ve anakart konusunda yardım lazım B550 chipsetli düşünüyorum ama emin olamadım, önerilerinizi bekliyorum.
DÜŞÜNDÜĞÜM İŞLEMCİ: 5700X
EKRAN KARTI: 4060Tİ 8GB
düşüncem o yönde ama sıfırda önerirseniz bakarım belki fikrim değişirikinci el mi alacaskın
ram fiyatlarından ötürü geçmek istemiyorum şuan bide 32gb yapma niyetim var nasip olursasistemi sıfırdan kuracaksan bence direk am5 e geç
Bütçwn kaç hocamdüşüncem o yönde ama sıfırda önerirseniz bakarım belki fikrim değişir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ram fiyatlarından ötürü geçmek istemiyorum şuan bide 32gb yapma niyetim var nasip olursa
4 civarı diyimBütçwn kaç hocam
Toplam kasa için hocam4 civarı diyim
Bütçeyi biraz zorlayın, N11 kuponu ve taksit ile şu ürünü alın. Çıplak B550M'lere ₺4K vermeyin bence.
![]()
MSI B550M PRO-VDH AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B550M PRO-VDH AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B550M PRO-VDH AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.249,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Veya şu ürünü de 3 ay taksitle alabilirsin.