❌İndirim Bitti! Lian Li Hydro-Shift Iı Lcd-C 360n Sıvı Soğutucu - 5200 TL (Dip)

dombikpanda

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
377
Güzel AIO. Alacaklar dikkat etsin, sadece üste montaj yapabilirler. Pompa hortumu kısa.

Düzeltme: ben böyle biliyorum, aşağıdaki arkadaşlar yok öyle bir şey diyor. bilgi yanlış olabilir.

Son düzenleme:
bunu alıp temu fan takmak hayalim
Ben buna özel yine Lian Li fan aldım efsane iyi duruyor kasada kablo saklama alanı bile var boru kalitesi de efsane ben çok memnunum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Güzel AIO. Alacaklar dikkat etsin, sadece üste montaj yapabilirler. Pompa hortumu kısa.
Önden değilde kasanın yanından olan yere de uyuyor hortumu o kadar kısa değil üst kısımdan pompa hortumu açılabiliyor

He bir de buna fani biz mi alcaz..

Ekler

• IMG_0353.webp
    IMG_0353.webp
    16.3 KB · Hit: 78
Hortum boyu standart arkadaşlar. Sıkıntı yok. Ek olarak yukarı montaj için en temiz görüntüyü sunan aio budur belki de.

Taş gibi AIO, bedava fiyat valla.
Uydurmayalım, yok öyle bir şey. İstediğiniz her türlü montaj mümkün.

Taş gibi AIO, bedava fiyat valla.

Uydurmayalım, yok öyle bir şey. İstediğiniz her türlü montaj mümkün.
Uydurmadım canımın içi, ben öyle biliyorum; hatta eminim bana göre bilgimden. Başka bir model ile karıştırdım belki de. Yazıyı düzenledim.

Bedava falan da değil. 3x 3 statik üstü fanla 8e geliyor. Neyi bedava.

Güzel fiyat ama.

Uydurmadım canımın içi, ben öyle biliyorum; hatta eminim bana göre bilgimden. Başka bir model ile karıştırdım belki de. Yazıyı düzenledim.

Bedava falan da değil. 3x 3 statik üstü fanla 7.5'a geliyor. Neyi bedava.

Güzel fiyat ama.
Neye göre bedava açıklamasını getireyim Lian Li kaliteli ve markadan kaynaklı sorunlarda bozulan diğer parça(örn:işlemci) için garanti veriyor Asus ROG gibi düşün

Neye göre bedava açıklamasını getireyim Lian Li kaliteli ve markadan kaynaklı sorunlarda bozulan diğer parça(örn:işlemci) için garanti veriyor Asus ROG gibi düşün
Size demedim, üstte bedava diyene dedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,253
Üyeler
200,074
Son üye
clutcher

Geri