Kasa Rgb Tuşuna Basınca Monitor Gidiyor

Yiit_

80+
Reaksiyon skoru
37
Selam yeni bir sistem topladım.
5 7500F
Gigabyte Eagle 5060 ti
kingston ram 5600 mhz 36cl
gigabtye b840m h anakart
ocypus c72 kasa ve psu
delta a40 işlemci soğutucu

Kasa üstündeki rgb değiştirme tuşuna bastığımda monitörde ekran gidiyor fanlar devir arttırıyor ve anakart üstündeki hata ledlerinde boot olanın ışığı yanıyor. 15-20 saniye içinde fanlar eski hızına dönüyor ama ekran gelmiyor. Ekran kartına takılı display portu çıkar tak yapınca ekran geri geliyor. Sonuç olarak kasanın ışıklarıda değişmemiş oluyor. Birde arasıra psu dan cızırtı sesi geliyor ama sonra geçiyor neye göre oluyor bilmiyorum.

Bu tip kasalarda rgb ile reset tuşunu dönüşümlü yapıyorlar diye biliyorum. Araştırmak lazım. Rgb değiştiriyorum diye reset atıyor olabilirsiniz yani.

Bu tip kasalarda rgb ile reset tuşunu dönüşümlü yapıyorlar diye biliyorum. Araştırmak lazım. Rgb değiştiriyorum diye reset atıyor olabilirsiniz yani.
baktımda pek bir şey bulamadım açıcası

baktımda pek bir şey bulamadım açıcası
Şunu deneyin rgb butonuna 3 sn basılı tutun. Işıklar gidip geliyorsa tuş fonksiyonu değişmiş demektir. Sonraki her basışınızda ışıkları değişmesi lazım.

Kasa bu mu? Kasa buysa pdf te rgb değiştirme tuşu diye bir tuştan bahsetmiyor. Dümdüz reset tuşu var. Kasada görünürde rgb kontrolcü olduğunu da belirtmiyor.

Son düzenleme:
Şunu deneyin rgb butonuna 3 sn basılı tutun. Işıklar gidip geliyorsa tuş fonksiyonu değişmiş demektir. Sonraki her basışınızda ışıkları değişmesi lazım.

Kasa bu mu? Kasa buysa pdf te rgb değiştirme tuşu diye bir tuştan bahsetmiyor. Dümdüz reset tuşu var. Kasada görünürde rgb kontrolcü olduğunu da belirtmiyor.
Linkde attığınız kasa doğru
Benim pc bu değil ama kasa videodaki le aynı
beni fanlar pc açınca rainbow sonra düz mavi yanıyor. ilk geldiğinde monitçrsüz denerken değişiyordu renk

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,116
Üyeler
200,846
Son üye
sparkatus

Geri