Vayomy Şarjlı Damacana Pompası 868,38 TL

xfeleas

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
234
Normalde 1000 lira üstüne satılıyordu. Ben önceden almıştım şimdi indirime girmiş. Çok hızlı ve hiç sesi yok. Tavsiye ederim pompa arayana. Type-c şarj girişli. 4 5 damacana gidiyor şarjı. Çocuk kilitli.
Çift pompalı klasik damacana pompalarına göre daha hızlı bu ürün. Kesinlikle sessiz olsun diyen varsa düşünsün.

Normalde 1000 lira üstüne satılıyordu. Ben önceden almıştım şimdi indirime girmiş. Çok hızlı ve hiç sesi yok. Tavsiye ederim pompa arayana. Type-c şarj girişli. 4 5 damacana gidiyor şarjı. Çocuk kilitli.
Çift pompalı klasik damacana pompalarına göre daha hızlı bu ürün. Kesinlikle sessiz olsun diyen varsa düşünsün.

Hocam düz pompa almak daha mantıklı hem spor yapıyorsunuz hemde kuvvetinizi ayarlamayı öğreniyorsunuz

Benzeri 580TL. Mah değerinden tut ses dB değerine kadar aynı. Muhtemelen birebir aynı ürün fakat farklı marka basılmış hali.
Güzel bi alternatif

bunların zamanında 25tl ye satılanlardan ne farkı var acaba

Ben bunların plastiğine güvenemiyom ya.

mesela kiwininkinden almıştım toplam 1 hafta kullanmadım çok yavaş
Bu yavaş değil. Pompa su içinde çok rahat yukarı atıyor. 1.5L şişeyi 15-20 saniyede dolduruyorsun.

Benzeri 580TL. Mah değerinden tut ses dB değerine kadar aynı. Muhtemelen birebir aynı ürün fakat farklı marka basılmış hali.
Hiç aklımda yokken özellikleriyle cezbetti beni şuan 😄

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,208
Üyeler
200,062
Son üye
fakirköpek123

Geri