Oguz...
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 571
r10'a erişim engeli gelmemiş miydi?
aktif agent kullanarak kod yazan varsa 3-5 tane alıp yerel olarak kodlamayla güzel götürür aslında fiyat ucuz yani
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu arada teşekkürler önceki hesaplarım bitme süresi geliyordu.150TL
https://www.kinguin.net/category/56...dvanced-18-month-subscription-activation-link
100TL
"1,95 dolara geliyor rus sitesi galiba 172 bilmemne para birimi olan yeri tıklayıp ödeme yerinde Türkiye banka kartı seçtim sanal kart ile ödeme yaptım 98,37 TL geldi mail adresini altta ödeme kısmında yazıyorsunuz bilgi."
Buy [ Google AI / Gemini Pro ] :: Activation Links=>[ INSTANT Delivery ] + NoCard-needed
On Plati.Market you can buy an [ Google AI / Gemini Pro ] :: Activation Links=>[ INSTANT Delivery ] + NoCard-needed and it will cost 1.8$ or 1.57€plati.market
300TL aşağıdan satıcı değişin
Buy Google AI Pro - Gemini 18 Months (Global) - Activation Link
Shop the Best Deals for Google AI Pro - Gemini 18 Months (Global) - Activation Link at Driffle - Instant Delivery of Authentic Products at Unbeatable Prices!driffle.com
350TL
100TL R10.net de satan var almak isteyen olursa.
![]()
18 aylik gemini google ai pro + 5 tb cloud - R10.net
Hesap Alışverişi & Lisans Hizmetleriwww.r10.net
Satın alınca link veriyor o linke girince aktive ediyor.
Yan hesaba tanımlamanızı tavsiye ederim
Patlama riski vardır ona göre alın 18 ay kesin kullanacaksınız diye bi garanti yok yarın veya 18 ay sonra bitebilir
Mevcut üyeliğiniz varsa iptal edip buna geçiriyor para verdiyseniz iade eder. Ben öğrenci hesabını buna geçirdim
Farklı forumda açılmış konusu 24 saat geçmiş sayfalarca yazı olmuş buraya açan olmamış bende buraya açayım dedim. Exclusive.Gamer a teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
aktif agent kullanarak kod yazan varsa 3-5 tane alıp yerel olarak kodlamayla güzel götürür aslında fiyat ucuz yani