🔥İndirim Gemini Pro & 5 Tb Drive 18 Ay 100 TL

r10'a erişim engeli gelmemiş miydi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

150TL
https://www.kinguin.net/category/56...dvanced-18-month-subscription-activation-link

100TL
"1,95 dolara geliyor rus sitesi galiba 172 bilmemne para birimi olan yeri tıklayıp ödeme yerinde Türkiye banka kartı seçtim sanal kart ile ödeme yaptım 98,37 TL geldi mail adresini altta ödeme kısmında yazıyorsunuz bilgi."

300TL aşağıdan satıcı değişin

350TL

100TL R10.net de satan var almak isteyen olursa.

Satın alınca link veriyor o linke girince aktive ediyor.
Yan hesaba tanımlamanızı tavsiye ederim
Patlama riski vardır ona göre alın 18 ay kesin kullanacaksınız diye bi garanti yok yarın veya 18 ay sonra bitebilir :)
Mevcut üyeliğiniz varsa iptal edip buna geçiriyor para verdiyseniz iade eder. Ben öğrenci hesabını buna geçirdim

Farklı forumda açılmış konusu 24 saat geçmiş sayfalarca yazı olmuş buraya açan olmamış bende buraya açayım dedim. Exclusive.Gamer a teşekkürler
bu arada teşekkürler önceki hesaplarım bitme süresi geliyordu.

aktif agent kullanarak kod yazan varsa 3-5 tane alıp yerel olarak kodlamayla güzel götürür aslında fiyat ucuz yani

Platiden al geç. Link ne kadar süre aktif kalır meçhul. Öğrenci planı hesabın varsa onu otomatik iptal edip bu pakete geçersin. Yan hesabına aktive et

Tek seferlik
Hesap gitmesin elimizden yaklaşık 1 yıldır projemi yürüyorum riski var ise hiç girniyeyim bu topa paşalar gibi parasını ödeyeyim 😂

hangisini alcam şimdi

ben aldım toplam 155tl tuttu bi kodla 4.3tl falan indirim oldu. bence alın güzel 5tb falan depolama

kingudan mı aldınız bitiş tarihi yazıyor mu varsa foto atamilir misiniz
hocam kullandım ama detaylı eşy yazıyordu. bir link verdiler linke tıklayınca direk google nin sayfasına geldim. 5tb depolama 18 ay boyunca ek ücret yok istenilen zaman iptal etme yazıyordu. 18 ay sonra eski plana dönüyorsun. benim plan 15gb free olan. diyorki 15gb üstüyse. herhangi bir işlem yapmanız için 2 yıl süre veriyormuş. son kullanma tarihi diye bişey göremedim ya belkide gözümden kaçtı.
1784468676286.webp

Geri