Oyuncu Laptop Önerisi 50k Bütçe

Dcpurge

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
50000
Dostlar selam hayırlı günler 45-50 k bütçem var güncel oyunları rahatça oynayabileceğim beni üzmeyecek uzun süre kullanabileceğim sağlam bir laptop istiyorum, birkaç gündür araştırmaktayım bulabildiğim en iyi örnek ektedir…
bu bulduğum laptop hakkında yorumlarınız ve daha iyi önerileriniz varsa bekliyorum hayırlı forumlar !

Ekler

• IMG_4085.webp
    IMG_4085.webp
    74.7 KB · Hit: 23
Bir arkadaş bakıyordu 55 bin tl'ye WİN11'li modeli vardı Freedos bakarsan daha uyguna geliyor tabii. Gerçekten güzel cihaz bende alt modeli var çok memnunum 2 senedir kullanıyorum. Youtube üzerinden oyun testlerine bakabilirsin

5060 115watt olmasına dikkat et gerisi hemen hemen benzer zaten bu fiyatlarda

1784470214959.webp

Merhabalar, herkese iyi forumlar. Ben de 50-60k arası laptop bakıyorum. En fiyat performans bunu bulabildim şimdiye kadar. Daha da iyisi varsa bu konu başlığı altında yazmaktan çekinmeyin lütfen.

Alıntıyı görüntüle
Merhabalar, herkese iyi forumlar. Ben de 50-60k arası laptop bakıyorum. En fiyat performans bunu bulabildim şimdiye kadar. Daha da iyisi varsa bu konu başlığı altında yazmaktan çekinmeyin lütfen.
Hocam bu da güzele benziyor kronik problemi var mı araştırdınız mı acaba?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir arkadaş bakıyordu 55 bin tl'ye WİN11'li modeli vardı Freedos bakarsan daha uyguna geliyor tabii. Gerçekten güzel cihaz bende alt modeli var çok memnunum 2 senedir kullanıyorum. Youtube üzerinden oyun testlerine bakabilirsin
Hocam oyun testlerine baktım canavar gibi maşallah, bir arkadaş gigabyteın bir laptobunu atmış aşağı onla bu arasında kaldım

Hocam bu da güzele benziyor kronik problemi var mı araştırdınız mı acaba?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam oyun testlerine baktım canavar gibi maşallah, bir arkadaş gigabyteın bir laptobunu atmış aşağı onla bu arasında kaldım
kronik bir problemi yok araştırdığım kadarıyla. benim için bu bir problem teşkil etmiyor ancak gönderdiğim laptopun ekran kartı 85W, bilginiz olsun.

kronik bir problemi yok araştırdığım kadarıyla. benim için bu bir problem teşkil etmiyor ancak gönderdiğim laptopun ekran kartı 85W, bilginiz olsun.
Evet hocam farkettim şimdi onu gönderdiğiniz laptop çok güzel fakat sizin se belirttiğiniz gibi 85w olması biraz canımı sıktı 5060tan tam faydalanamayız gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,585
Üyeler
199,394
Son üye
Mustafa712

Geri