🔥İndirim Gemini Pro & 5 Tb Drive 18 Ay 100 TL

R10 sitesindekini alan arkadaşlar varsa bilgi verebilir mi?

Hesap kapatılma riskinin farkında değilsiniz. Mevcut aboneliği ile hali hazırda ödeme yapmış olanların parası, önemli verisi olanların ise verilerinin buhar olma riski çok yüksek. 3 ayrı ai'nin en üst modellerinden doğruladım. Risk çok yüksek. Kaybedecek bir şeyi olmayanlar satın alımı yapsın. Geçmişte de benzeri oldu hesabınız kapatılırsa üzülürsünüz.

Hocam son kısmı okumadınız mı ?

Diğer hesaplarınızdan tamamen bağımsız yeni bir e-postaya bağlı yan hesap açmak zor bir şey değil en fazla o hesap kapanır bir daha kullanmazsın onu ve ana hesabınız ile devam edesiniz artık yani yoksa gidip ana hesabınız ile alın demiyorum zaten

daha önceden almıştım öğrenci hesabı diye patladı o bişey olmadı maile üyelik gitti sadece
Öğrenci hesabı ile bu farklı bir şey hocam bu bug ile ilgili bir şey ve bende hesaba bir şey olacağını sanmıyorum en fazla abonelik iptal edilir ama yinede endişesi olan veya garantiye almak isteyen yan hesap kullanır olur biter bazıları çok abartıyor

beyler çok yazı yazılmış okuyamadım bilgi vericek varmı.Yeni sıfır hesapla mı aktifleştiriyoz yoksa direkt hesapmı veriyodu bide bu nasıl oluyo çalıntı hesaplar falan mı

nasıl patladı kaç ay sürdü
2-3 ay sürmüştü galiba
Öğrenci hesabı ile bu farklı bir şey hocam bu bug ile ilgili bir şey ve bende hesaba bir şey olacağını sanmıyorum en fazla abonelik iptal edilir ama yinede endişesi olan veya garantiye almak isteyen yan hesap kullanır olur biter bazıları çok abartıyor
bug dediğin ne hindistanlı telekom şirketinin kampanyası değil mi bu
İyi para kazandılar ama

Plati 1.80 dolar yan hesap açıp onunla alıp aile planına eklesek ana hesaba sorun olur mu acaba?

beyler çok yazı yazılmış okuyamadım bilgi vericek varmı.Yeni sıfır hesapla mı aktifleştiriyoz yoksa direkt hesapmı veriyodu bide bu nasıl oluyo çalıntı hesaplar falan mı
Hindistan hatlarına özel bir promosyon hocam. Satan kişiler bir şekilde bu promosyon linklerini temin ediyorlar, Global olarak herhangi bir ülkeden kullanılabiliyor promosyon. Linkten girince önüne 18 Aylık Planı etkinleştirmek ister misiniz? Gibi bir ekran geliyor, evet diyince direkt başlıyor üyelik. Tek sıkıntı Hindistan hatlarına özel olması ve bu linklerin tam olarak nasıl temin edildiğinin bilinmemesi.

162tlye aldım oldu mu sımdı anlamadım?
Ekran görüntüsü 2026-07-19 175202.webp

Riske girmemek adına yan hesabıma Pro alıp kendimi aileye üye yaptım. Benim hesaptan da ödeme profilini sildim + Google One Desteğe yazdım bunu iptal edin yanlışlıkla aldım sorry diye xD Konu sahibi ve ana hesaba eklemeyin diye uyaran herkese teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

162tlye aldım oldu mu sımdı anlamadım?
Alıntıyı görüntüle
Olmuş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,976
Üyeler
199,987
Son üye