Omeraslan93
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 852
hesabına bısey oldu mu paket mı bıttı?Aynen ben 100₺ lik aldim 2 ay gitti şimdi 200₺ olandan aldim hemen gonderdiler şuan kullanıyorum 3 ay gitse yeter
![]()
hesabına bısey oldu mu paket mı bıttı?Aynen ben 100₺ lik aldim 2 ay gitti şimdi 200₺ olandan aldim hemen gonderdiler şuan kullanıyorum 3 ay gitse yeter
![]()
Adam güvenilir hızlı cevap veriyo attığı şeylerde çalışyıoR10'daki linkten alan varsa yorumunu okumak isterim.
Yeni hesap açmiştim askiya alindihesabına bısey oldu mu paket mı bıttı?
hepsı mı gıdıyor? gmail yt flan ıptal edılıyor mu benım hesapta ucmasın hepsı ona kayıtlıYeni hesap açmiştim askiya alindi
Ailedeki hesaplara bir şey oluyor mu?Yeni hesap açmiştim askiya alindi
Ben de de vardı google drive parasının birazını iade etti buna geçince bir şey olmadıBenim de google drive var abonelik alsam olur mu
Hesap banlanır mı? YouTube gmail hepsi ona bağlı askıya alınırsa iptal edeyim?Ben de de vardı google drive parasının birazını iade etti buna geçince bir şey olmadı
Patlayacaz gibime geliyor sadece planı iptal edip hesabı banlamazlarsa iyiKişisel hesabıma yaptım bişi olmaz heralde tskler
Valla bence %95 hesap banlanmaz sadece uyeligi iptal ederler ama risk almak sana kalmis ben ana hesabima aldimHesap banlanır mı? YouTube gmail hepsi ona bağlı askıya alınırsa iptal edeyim?
ben de ana hesabıma aldım umarım gmail ve yt hesabım askıya alınmazValla bence %95 hesap banlanmaz sadece uyeligi iptal ederler ama risk almak sana kalmis ben ana hesabima aldim