❌İndirim Bitti! Zotac RTX 5080 Gaming Solid Core 58.399₺

yav şu rtx 5080 zotacı alamadım stok yok dedi kaç sefer
dedim 5070ti lar da biter 46ya 3 taksit 5070ti zotac aldım kötü mü ettim sizce?
Ekstra 12K vermeye değecek fark yok ama o fiyatlara 5070 Ti alacak olsaydın 5080 daha iyiydi.

Bende bir tık öyle düşündüm %10 falan fark ediyormuş çekirdek farkından geri kalanı birebir aynıymış
4K'da max 10 fps fark var. 5080, 5070Ti OC gibi bir şey.

Ya ben ürünü aldım peşin alındı olak görünüyor ? Alışveriş yapanlar bilgilendirebilir mi ?

1784495381194.webp

O zaman iyi bir uv ve oc ile hemen hemen yaklaşır gibi stok 5080 e
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Taksit yaptın ama tek çekim gibi mi aldı anlamadım
Evet paraf kartım ile 6 taksit seçtim , peşin görünüyor ve halkbank müşteri hizmetlerini aradım provizyonda peşin görünüyor dedi . Ben mi seçmedim acaba başka kimse yaşadı mı taksitte ?

Ben böyle kullanıyom kartı. Stok hale göre 7-8 fps farketti 4K'da. Stabil kullanıyom.

Alıntıyı görüntüle
O zaman 12K ucuza hemen hemen stok haliyle aynı performansı almış oldum gönlüm biraz rahatladı
Çok da ihtiyacım yoktu 3080 im hala taş gibi de fiyat avantajını kaçırmak istemedim 2.el fiyatına sıfır vatan garantili yakalamışken kaçmazdı gibi

Evet paraf kartım ile 6 taksit seçtim , peşin görünüyor ve halkbank müşteri hizmetlerini aradım provizyonda peşin görünüyor dedi . Ben mi seçmedim acaba başka kimse yaşadı mı taksitte ?
Site çok yoğun ya taksit sayfasında tıklamışsındır ama sistem belki alamamıştır onu bankayla görüşüp taksite böldüremiyor musun?

O zaman 12K ucuza hemen hemen stok haliyle aynı performansı almış oldum gönlüm biraz rahatladı
Çok da ihtiyacım yoktu 3080 im hala taş gibi de fiyat avantajını kaçırmak istemedim 2.el fiyatına sıfır vatan garantili yakalamışken kaçmazdı gibi

Site çok yoğun ya taksit sayfasında tıklamışsındır ama sistem belki alamamıştır onu bankayla görüşüp taksite böldüremiyor musun?
Aklımı çeliyon ya ben ınno olanı aldım sen zotac olanı aldın 5k farka değer mi acaba ya

Yok yardımcı olmadılar sabah vatanı ararım durumu anlatırım olmazsa iptal ederim gibi 6 taksit varken peşin vermem gibi bu fiyata.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,821
Üyeler
199,442
Son üye
demir35

Geri