Fiyat farkı ne kadardı. Bence üzmez zaten ai işi yalan oldu gibi.telefonla çok işim yok ama telefon yenilemek için 15 aldım keşke 16 alsaydım ama olay anında idrak edemedim direkt 15 aldım, üzer mi 15 önemli olan genel olarak günü çıkarması
keyfine bak 15 kullanıyorum hiçbir konuda üzmeditelefonla çok işim yok ama telefon yenilemek için 15 aldım keşke 16 alsaydım ama olay anında idrak edemedim direkt 15 aldım, üzer mi 15 önemli olan genel olarak günü çıkarması
40a geldi zaten 17 pro alacaktım ama dedim bi an bi telefona 100 lira verecek kadar ne yapıyorum telefonda da diye bu daha aklıma yattı ama 16 daha iyi olur gibiydi 53eFiyat farkı ne kadardı. Bence üzmez zaten ai işi yalan oldu gibi.
ilk iphone'um hayırlısı bakalımkeyfine bak 15 kullanıyorum hiçbir konuda üzmedi
Yüzdesel olarak çokmuş bence fena bi seçim değil hocam hayırlı olsun. İnş iptal olmazlar.40a geldi zaten 17 pro alacaktım ama dedim bi an bi telefona 100 lira verecek kadar ne yapıyorum telefonda da diye bu daha aklıma yattı ama 16 daha iyi olur gibiydi 53e
Sipariş durumu onay bekliyor diyor iptal olur mu ki40a geldi zaten 17 pro alacaktım ama dedim bi an bi telefona 100 lira verecek kadar ne yapıyorum telefonda da diye bu daha aklıma yattı ama 16 daha iyi olur gibiydi 53e
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ilk iphone'um hayırlısı bakalım![]()
Valla fırsat güzeldi dedim en kötü iade ederim veya bir telefoncuya hiç paketini açmadan veririm aldığım fiyata zararım olmaz.ben de 15 aldım da 16 aklımda kalmadı değil ya
olabilir indirimi tv özele döndürdülerSipariş durumu onay bekliyor diyor iptal olur mu ki
Vatanda onay anlam ifade etmiyor.Fatura kesilene kadar veya kargoya verilene kadar iptal ihtimali varSipariş durumu onay bekliyor diyor iptal olur mu ki
vatan genel olarak üzmedi bu tarz durumlarda bunda üzeceğini sanmıyorum belki çoklu alımlara gelir gelirse iptal ramde felan indirim daha manyaktıYüzdesel olarak çokmuş bence fena bi seçim değil hocam hayırlı olsun. İnş iptal olmazlar.