Çözüldü✓ Yeni Mouselar mı Eski Mouselar mı

Fare aşırı giriş seviyesi ve donanımları belirsiz olduğundan yok, sitede bir sürü fare var. Fason üretimlerde özellik belirtilmiyor çünkü, aşırı giriş seviyesi çin bir sensör ve fason üretimlerdeki tasarımlar.
1000125311.webp

1000125314.webp

bendeki infrared sürümüydü.
frisbyle bu mouseyi karşılaştırman biraz komik durmuş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Senin farenin de tasarımı çaldığı ana ürün şuymuş. TT soğutma tarafında şu an iyi, ama diğer ürünlerde Çinli kafasından çıkmadığı gerçeğini değiştirmiyor. Tayvan her ne kadar ayrı ülke olsa da Çin. Bir nevi donanım geliştirme süreçlerinin İsviçre'si gibi.
https://www.tomshardware.com/reviews/g9x-blackwidow-tournament-edition-lan-party,3359-7.html
hayır değil. boyuları çok küçük bunun
1000125319.webp

Son düzenleme:
TT de ayrıca Tayvanlı bir firma. Donanım ve çevre birimlerinin %90 Çin ve Tayvan'da üretiliyor zaten. TT'nin kısaca özenerek yaptığı bir şey yok. Orada da ürünüm olsun diye yapmış, şu an güncel bir üretimi yok. Büyük ihtimalle soğutma ve kasa tarafı yürüyünce, o kısmı durdurdular. Farklı bir marka üzerinden de ürün üretiyor olabilir veya bildiğim ve tutturduğum işi yapayım diyor olabilir.
o sıralarda bu mousenin rakibi frisby değildi logitech g500s idi.
sadece ağırlık diyorsan g500s kaç gram ağırlığındaymış bir bak derim. theron boyutuna göre (2013 yıllarında) hafif bir mouse mouseyi küçük yapıp hafif yapmak zor değil.

Ayrıca üstteki yorumu yeni okudum da hiçbir şey bilmiyorsun hiçbir şey.
nedense senin yorumu okuyunca ben de aynısını düşünüyorum

Merhaba eli büyük biri olarak uzun zaman sonra kabloludan kablosuz mouse a geçmek istiyorum. Yıllar steel series sensei ten kullandım. Fakat bu mouse bile bana küçük kalıyor malesef. Araştırmalarım sonucu bir iki model bulabildim biri
https://www.trendyol.com/razer/basi...k-oyuncu-mouse-rz01-04870100-r3g1-p-761121528

Razer Basilisk V3 X Hyperspeed

Diğer model ise

Darmoshark M3 V2 Wireless Mouse

Bu iki model arasında çok kararsız kaldım. Biri pilli en azından uzun süre sarj sorunu olmayacakken ağır ve insanlar düşük bütçeli razerın kötü olduğunu söylüyor. Diğer modelde ise bağlantı çift tıklama sorunu olduğunu söylediler. Açıkçası 1k-4k-8k muhabbeti gram umrumda değil. 1k bana yıllarca yine yetecektir. Hedefim büyük olması en azından şu an kullandığım 127mm sensei ten den uzun olması. 2000 tl ye kadar her öneriye açığım teşekkürler
aula v9 pro plus mı ne o vardı 3950 olan ona bak iyiydi yorumları baya

Seninki fason üretim ürün, aynı boyutta ürün kıyası yapacaktım ama sitede yok
harbi siteye bakayım dedim logitech g500s de yokmuş
koskoca logitech markasının düştüğü hallere bakın yav eloshapesde 15 yıl önce piyasaya çıkardığı mouse yokmuş frisby ile aynı seviyede mouse olsa gerek o zaman

yeni mouselerde (dareu a950 pro, ajazz aj159 apex) sürekli sağ sol clicklerde çift tıklama bozulma, scroll bozulması yaşıyorum. Eskiden de oluyordu fakat bu kadar sık yaşıyor muyum hatırlamıyorum

logitech mx master 4 Mousuna karar verdim. Nasıl oldu hiç sorgulamamak gerek ama sanırım oyun yerine biraz daha iş tarafı aynı anda 2 cihaz desteği gibi sistemler biraz cezbedici duruyordu. Ergonomi ve büyüklük açısından hiç fena olmadığı için bu tercihi yapmaya karar verdim. Önerileriniz için teşekkürler

yeni mouselerde (dareu a950 pro, ajazz aj159 apex) sürekli sağ sol clicklerde çift tıklama bozulma, scroll bozulması yaşıyorum. Eskiden de oluyordu fakat bu kadar sık yaşıyor muyum hatırlamıyorum
Söylediğin fareler çok da pahalı modeller değiller. Kullandıkları switchler daha malzeme kalitesi düşüktür. Aula V9 şu an mesela en ideali o farelerin bütçelerine yakın. Ajazz bir ara ₺1300-1800 falan satılıyordu yani. ATK A9 Plus hep ₺1800 civarıydı mesela. Eski farelerin gerçi switch mantığı farklı olabilir, ofis tipleri uzun sürse de bu fareler gibi tıklama hissi rahat değildi. Bayağı kuvvet uygulama ngerekirdi.

Neyse sözün özü uzun ömürlü ürün istiyorsan, bütçeyi açmanız lazım. Şu an Aula'lar ₺2500 ideal, düzgün fareler ise ₺3000 civarında başlıyor diyebilirim. Altında da iş gören ürünler var, ama iş gören.

Söylediğin fareler çok da pahalı modeller değiller. Kullandıkları switchler daha malzeme kalitesi düşüktür. Aula V9 şu an mesela en ideali o farelerin bütçelerine yakın. Ajazz bir ara ₺1300-1800 falan satılıyordu yani. ATK A9 Plus hep ₺1800 civarıydı mesela. Eski farelerin gerçi switch mantığı farklı olabilir, ofis tipleri uzun sürse de bu fareler gibi tıklama hissi rahat değildi. Bayağı kuvvet uygulama ngerekirdi.

Neyse sözün özü uzun ömürlü ürün istiyorsan, bütçeyi açmanız lazım. Şu an Aula'lar ₺2500 ideal, düzgün fareler ise ₺3000 civarında başlıyor diyebilirim. Altında da iş gören ürünler var, ama iş gören.

Razer Basilisk v3 Pro Hakkında ne düşünürsünüz?

Razer Basilisk v3 Pro Hakkında ne düşünürsünüz?
Razer'dan çevre birimi almam ben ya uzak durun genel olarak. Bence her çevre biriminde tırtlar. Ayrıca yukarıda da yazmıştım, baş parmak desteği gibi şeyleri hafif fare kullanınca gerek kalmadığını anlıyorsunuz. Ayrıca bu fareler gereksiz ağır, belirli bir yaştan sonra bile ağrısı çok oluyor. Gençseniz de gerçi çok kullanırsanız bilek ağrısı oluyor.

logitech mx master 4 Mousuna karar verdim. Nasıl oldu hiç sorgulamamak gerek ama sanırım oyun yerine biraz daha iş tarafı aynı anda 2 cihaz desteği gibi sistemler biraz cezbedici duruyordu. Ergonomi ve büyüklük açısından hiç fena olmadığı için bu tercihi yapmaya karar verdim. Önerileriniz için teşekkürler
hocam dediğin mouse oyun dışında iyi de oyunun o'sunu oynayamazsınız onunla 125hz mouse çünkü

hocam dediğin mouse oyun dışında iyi de oyunun o'sunu oynayamazsınız onunla 125hz mouse çünkü
Hocam aldım dedimde sonra 125 infosunu bende aldım. Yani çok oyun oynamasamda yinede en azından 1000 beklerdim. Yakışmadı 6klık mouse a O yüzden

Razer Basilisk v3 Pro Modelini bi incelemeye baktım. Çift cihaz desteği var. Ergonomik, 1000 destekliyor. Yeterli gibi

10-11 yıldır zowie ec1b kullanıyorum yanitlamama çok gerek yok

Razer'dan çevre birimi almam ben ya uzak durun genel olarak. Bence her çevre biriminde tırtlar. Ayrıca yukarıda da yazmıştım, baş parmak desteği gibi şeyleri hafif fare kullanınca gerek kalmadığını anlıyorsunuz. Ayrıca bu fareler gereksiz ağır, belirli bir yaştan sonra bile ağrısı çok oluyor. Gençseniz de gerçi çok kullanırsanız bilek ağrısı oluyor.
Fps oyunu oynamıyorum. Hedef konfor ve tutuş rahatlığı diyebilirim. Açıkçası fps oynasamda ayda 2-3 ü geçmez. Daha çok yazılım alanında ilerliyorumki bu başlıktaki cihazdada çift cihaz desteği varmış razer modelinin. Beni daha cezbetti açıkçası. 30-40 gram hafif olup konforlu tutamayacaksam çok bi anlamı yok gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,832
Üyeler
199,446
Son üye
SefaTuna

Geri