Sen başta kaybetmişsin hocam zatenBenim world kart visa![]()
Sen başta kaybetmişsin hocam zatenBenim world kart visa![]()
Kafasına göre o zaman. İlk başta sadece oyun alırken geçerli diye düşündüm öyle de olmadı. Neyse ps storeden oyun alırız artık.Bende tam tersi
Ben hep steame 7 dolar atıyorum.Ps için ilk kez denemiştim 300 tl attım ama kampanya olmamıştıKafasına göre o zaman. İlk başta sadece oyun alırken geçerli diye düşündüm öyle de olmadı. Neyse ps storeden oyun alırız artık.
5 dolar atmayı ve oyun almayı denemiştim ikisinde de olmadı benim. Ps'de oyun almıştım oldu.Ben hep steame 7 dolar atıyorum.Ps için ilk kez denemiştim 300 tl attım ama kampanya olmamıştı
Benim de ilk PS Store alışverişimi sayıp sonraki ay PS Store alışverişimi saymamıştıBen hep steame 7 dolar atıyorum.Ps için ilk kez denemiştim 300 tl attım ama kampanya olmamıştı
Sıkıntılı hocam. YouTube Premium'u saymıyor mesela, bazen PS Store'u sayıyor bazen saymıyor.Ps store’dan alınca inidirim oluyor ama steam’den alınca olmuyor. Benzer sorunu yaşayan var mı?
Hocam üşendirici bi durum ya kim uğraşıcak onla. Teşekkürler öneriniz için.Benim de ilk PS Store alışverişimi sayıp sonraki ay PS Store alışverişimi saymamıştı
Mail yazıp durumu anlatınca ancak kampanyadan yararlanmıştım. En garantisi Steam benim gördüğüm, 4-5 aydır her alışverişimi saydı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sıkıntılı hocam. YouTube Premium'u saymıyor mesela, bazen PS Store'u sayıyor bazen saymıyor.
Eğer illa o geçmeyen yerden alacaksınız, alıp kampanya süresi dolduktan sonra mail atın. Ben o şekilde 2 defa kampanyadan yararlandım, tabii şu an aynı şekilde yardımcı olurlar mı emin değilim.