Akşama kadar belli olurBu onay durumları ne kadar sürecek acaba sabırsızlanıyor insan.
Akşama kadar belli olurBu onay durumları ne kadar sürecek acaba sabırsızlanıyor insan.
en cok merak ettigim senin siparişBenimde hala onay bekliyorda, buga giren ipad hala siparişte gözüküyor işin sonu iptal duruyor
Akşamdan beri sürekli bakıyorum hiç değişmedi. Gelmese dahi İptalde tutarı 24k olarak iade ederlerse koparımen cok merak ettigim senin sipariş
günün en karlı adamıAkşamdan beri sürekli bakıyorum hiç değişmedi. Gelmese dahi İptalde tutarı 24k olarak iade ederlerse koparım![]()
3000 TL lik tıraş Makinesi aldım indirim 500 TL oldu onu bile iptal ettiler bence herşeyi iptal ederler.Ben iptal olacağını düşünüyorum özellikle telefon alanların. Belki donanım ekran kartı vs gönderilirde iphone falan alanlar var piyasanın altında gönderileceğini sanmıyorum.
İptal nedeniniz 2 tane olması olabilir3000 TL lik tıraş Makinesi aldım indirim 500 TL oldu onu bile iptal ettiler bence herşeyi iptal ederler.
2 farklı siparişti biri Braun marka biri Philips aynı sipariş değillerİptal nedeniniz 2 tane olması olabilir
Vatan sipariş sayısına değil ürün sayısına bakıyorda ikisinide iptal ettilerse herkesinki iptal olur genelde birini gönderiyordu vatan2 farklı siparişti biri Braun marka biri Philips aynı sipariş değiller
Vatanda maks sipariş 2 adet sınır var yani 3tane olsa iptal olurdu 3. Ama 2tane aldıysa iptal yemezdi başka sebep varVatan sipariş sayısına değil ürün sayısına bakıyorda ikisinide iptal ettilerse herkesinki iptal olur genelde birini gönderiyordu vatan