🔥İndirim Razer Basilisk V3 Pro 35000 Dpı Kablosuz 5.500

tahaa1

80+
Reaksiyon skoru
43
Bu fiyat doğru mu yoksa bir yazım hatası mı içeriyor emin değilim
1784547919033.webp
BBASDASDASDA

1784547994339.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

normal fiyat bence

112 gram mouse nedir ya? 89 gram civarı olan g502 x kullanamaz oldum 50 60 gram mouse dan sonra 112 gram korkunç ağır bence.

112 gram mouse nedir ya? 89 gram civarı olan g502 x kullanamaz oldum 50 60 gram mouse dan sonra 112 gram korkunç ağır bence.
fps oynarken hafif mouse daha iyi oluyorda, ağır mouse benim daha çok hoşuma gidiyor diğer oyunlarda. FPS haricinde G602 kullanıyorum ben hala pillerle beraber 150 gram.

89 gram kablo hariç biliyorsunuz değil mi?
ayrıca yeni değilse muhtemelen mouse skatezleri eskimiştir.

D
Hocam ergonomik yapı olmuyor hafif mouselarda. Bunlarda önemli olan tutuş oluyor. Hafif olanlarsa bana kalite hissini sağlayamıyor nedense. Ekstra olarakta çift cihaz desteği gibi sistemler için alacağım

89 gram kablo hariç biliyorsunuz değil mi?
ayrıca yeni değilse muhtemelen mouse skatezleri eskimiştir.
Evet biliyorum çok ağır yinede?
D

Hocam ergonomik yapı olmuyor hafif mouselarda. Bunlarda önemli olan tutuş oluyor. Hafif olanlarsa bana kalite hissini sağlayamıyor nedense. Ekstra olarakta çift cihaz desteği gibi sistemler için alacağım
Yani kullanıma göre değişir sizde haklısınız ama bence yinede ağır hocam, fps multiplayer falan oynarsanız bileğiniz ağrı yapabilir seçim yine de size kalıyor kullanım şekline göre.

Yani kullanıma göre değişir sizde haklısınız ama bence yinede ağır hocam, fps multiplayer falan oynarsanız bileğiniz ağrı yapabilir seçim yine de size kalıyor kullanım şekline göre.
her yerinden rgb fışkıran 750 mah pile sahip bu mouse için normal bence.
bence de rgbsiz ve böylelikle daha küçük pille gelse. mesela deathadder v2 pro 88 gramdı kullanması shapesi yüzünden çok rahat bir mouse idi. gramaj yarışında v3 proda daha küçük bir mouse yaptılar

Doğrudur hocam. Ben aten 110 luk bi steel series kullanıyordum yıllardır. Şu ana kadar bir kez bilerek ağrısı yapmamıştır. Ondan dolayı bir şey diyemedim. Fakat bu fiyat geçen seneki MİN fiyatla aynı. Benzer konualrda altta göz kırpıyor. Bence iyi ürün. Herkesin ihtiyacı farklıt abii ki

• Beğen
Reaksiyonlar: Zleh
30k sürümünü 1 yıla yakındır kullanıyorum. kesinlikle uzun zamandır kullandığım en başarılı mouse. sensörü gerçekten çok iyi. tepkiler vs özelleştirilebilir olması falan. tek dezavantajı ağır ama benim gibi eli büyük vatandaşlar için biçilmiş kaftan. 59gr lık mouse lar elime oturmadığı için bu en iyi çözüm.

Phantom green kullaniyorum 6kya almistim cok memnunum kesinlikle oneririm yalniz beyaz renkte boya atmasi sorunu varmiş bilginiz olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,807
Üyeler
199,926
Son üye
chorni42

Geri