tahaa1
80+
- Reaksiyon skoru
- 43
RAZER Basilisk V3 Pro 35000 DPI Kablosuz Beyaz Gaming Mouse
RZ01-05240200-R3G1 - RAZER Basilisk V3 Pro 35000 DPI Kablosuz Beyaz Gaming Mouse
fps oynarken hafif mouse daha iyi oluyorda, ağır mouse benim daha çok hoşuma gidiyor diğer oyunlarda. FPS haricinde G602 kullanıyorum ben hala pillerle beraber 150 gram.112 gram mouse nedir ya? 89 gram civarı olan g502 x kullanamaz oldum 50 60 gram mouse dan sonra 112 gram korkunç ağır bence.
89 gram kablo hariç biliyorsunuz değil mi?112 gram mouse nedir ya? 89 gram civarı olan g502 x kullanamaz oldum 50 60 gram mouse dan sonra 112 gram korkunç ağır bence.
Hocam ergonomik yapı olmuyor hafif mouselarda. Bunlarda önemli olan tutuş oluyor. Hafif olanlarsa bana kalite hissini sağlayamıyor nedense. Ekstra olarakta çift cihaz desteği gibi sistemler için alacağım112 gram mouse nedir ya? 89 gram civarı olan g502 x kullanamaz oldum 50 60 gram mouse dan sonra 112 gram korkunç ağır bence.
Evet biliyorum çok ağır yinede?89 gram kablo hariç biliyorsunuz değil mi?
ayrıca yeni değilse muhtemelen mouse skatezleri eskimiştir.
Yani kullanıma göre değişir sizde haklısınız ama bence yinede ağır hocam, fps multiplayer falan oynarsanız bileğiniz ağrı yapabilir seçim yine de size kalıyor kullanım şekline göre.D
Hocam ergonomik yapı olmuyor hafif mouselarda. Bunlarda önemli olan tutuş oluyor. Hafif olanlarsa bana kalite hissini sağlayamıyor nedense. Ekstra olarakta çift cihaz desteği gibi sistemler için alacağım
her yerinden rgb fışkıran 750 mah pile sahip bu mouse için normal bence.Evet biliyorum çok ağır yinede?
Yani kullanıma göre değişir sizde haklısınız ama bence yinede ağır hocam, fps multiplayer falan oynarsanız bileğiniz ağrı yapabilir seçim yine de size kalıyor kullanım şekline göre.
Doğrudur hocam. Ben aten 110 luk bi steel series kullanıyordum yıllardır. Şu ana kadar bir kez bilerek ağrısı yapmamıştır. Ondan dolayı bir şey diyemedim. Fakat bu fiyat geçen seneki MİN fiyatla aynı. Benzer konualrda altta göz kırpıyor. Bence iyi ürün. Herkesin ihtiyacı farklıt abii kiEvet biliyorum çok ağır yinede?
Yani kullanıma göre değişir sizde haklısınız ama bence yinede ağır hocam, fps multiplayer falan oynarsanız bileğiniz ağrı yapabilir seçim yine de size kalıyor kullanım şekline göre.