Lian Li A3 Kasaya 5070 Ti Sığar mı?

Reaksiyon skoru
10
Bilgisayar topluyorum ama şu anda şehir dışında olduğum için ve ekran kartı hariç bütün parçaları tamamladığım için bir tanıdığımdan bir bilgisayarcıya götürüp kurdurmasını istedim. O bilgisayarcı kasa hakkında 5070 ti sığmaz maksimum 5060 sığdırabilir demiş? Benim bildiğim bu kasanın 415mm ekran kartı desteğinin olduğu ve 5090lı sistemlerin bile içine kurulduğu. Benim bilgimde mi eksik var sorun tam olarak nerede anlamış değilim yardımcı olabilir misiniz?

Ekler

• 1784485317664.webp
    1784485317664.webp
    84.8 KB · Hit: 19
  • Accommodates M-ATX and ITX motherboard with 4 slots 415mm large GPU
O tanıdığınıza söyleyin, o "bilgisayarcı"ya götürmesin.
Hatta mümkünse direkt o tanıdığınız bir yere götürmesin.

1784486087323.webp

Benim de garibime gitti zaten dedim bir sorayım belki akıl akıldan üstündür ama şaşırtmadı. Yaptıracağım iş karpuz seçtirmek olsun onun bile başında durmam lazım galiba.

5090 bile takarsın o kasaya, sen en iyisi kendin topla yada kendin düzgün bir yer bul götür.

Neye göre demiş o adam bunu? 2 fanlı çok kısa 5070ti lar varken 3 fanlı çok uzun 5060lar varken model bilmeden yazı tura mı atmış

Bilgisayar topluyorum ama şu anda şehir dışında olduğum için ve ekran kartı hariç bütün parçaları tamamladığım için bir tanıdığımdan bir bilgisayarcıya götürüp kurdurmasını istedim. O bilgisayarcı kasa hakkında 5070 ti sığmaz maksimum 5060 sığdırabilir demiş? Benim bildiğim bu kasanın 415mm ekran kartı desteğinin olduğu ve 5090lı sistemlerin bile içine kurulduğu. Benim bilgimde mi eksik var sorun tam olarak nerede anlamış değilim yardımcı olabilir misiniz?
Kaynak: *** siz anladınız forum nezaketine uyalım bu nasıl bir bilgi olabilir ya msi'ın 2 fanlı modeli var ki hiçbir önemi yok isterse 3 fanlı olsun ekran kartı 5090 da olsun sığar kaldı ki marka model belirtmeden bu fikri nasıl sunmuş ben onu anlamıyorum.

Adamın ekran kartıyla bir işi yoktu. Ekran kartı harici parçaları toplayacaktı artık nereden aklına esti söyledi bilemiyorum.

Lian li A3 neredeyse standart bir atx kasa ayak izine sahiptir. Dev gibi kasa baktığında. Gözüyle görmemiş olsa, hatalı, bilgisiz derim. Ama gpu hariç sistemi toplayıp bu bilgiyi veren adam art niyetlidir.

Bu kasada toplamasını kablo düzenlemesine eli yatkın biri yapması lazım. Kablo düzeni zorlayabilir bilginize

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,227,797
Üyeler
199,441
Son üye
demir35

Geri