❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar'da Bazı Ürünlerde %20 İndirim

iphone 16 iptal nedeni çoklu alımmış ama ben 1 adet aldım, en son 2021 de telefon almışım vatandan bakalım itiraz edeceğim şikayet ederim ceza yesinler

Aga çoğusu kabul çoğusu iptal çok saçma bence neye göre yapmışlar ki?

Aga çoğusu kabul çoğusu iptal çok saçma bence neye göre yapmışlar ki?
iptal edemez kanunen stokta var ise, yanı gelişinin çok altındadır ürün anca öyle haklı çıkar onda da kanunen ceza var.

Bakıyorlar nerden bağlarız diye bana çoklu alım diyor çoklu alım yapmadım dedim kız baktı doğru ama merkezden öyle iptal etmişler diyor dedi.

Valla nasıl böyle bi hata yaptım bilmiyorum kusura bakmayın. Çoğu kişiyi de yanlış yönlendirdim. İlk sipariş verirken linke 17PM diye tıklamıştım. Sonra sayfadan atınca tekrar manuel almıştım. Sürekli aklımda PM diye kaldı hiç de kontrol etmedim. Siz demeseniz muhtemelen teslimata gidince fark edicektim ahah. Hakkınızı helal edin.
Sıkıntı yok hocam bende dün çok denedim ordan emindim yani pro maxlere😀

Yeni hesap açıp öyle alacaktınız, daha önce telefon alınan hesapların siparişini iptal ettiler ama yeni hesabın siparişini onayladılar

Yeni hesap açıp öyle alacaktınız, daha önce telefon alınan hesapların siparişini iptal ettiler ama yeni hesabın siparişini onayladılar
Saçma 2021 yılında almışım, telefonla aradım çoklu alım diyor sms atmışlar ticari alım diyor. 1 adet ticari alım mı olur şirket kartından çektik kurumsal fatura diye :D yazmamışlar ki kurumsal satın alamaz diye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,283
Üyeler
199,724
Son üye
aksiseytan

Geri