- Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim tablet de kargo sürecinde ve fatura kesilmişBenim iPhone 15 onaylandir kargo sürecine girdi . Faturayı bile kesmişler
Benim tablet de kargo sürecinde ve fatura kesilmişBenim iPhone 15 onaylandir kargo sürecine girdi . Faturayı bile kesmişler
iptal edemez kanunen stokta var ise, yanı gelişinin çok altındadır ürün anca öyle haklı çıkar onda da kanunen ceza var.Aga çoğusu kabul çoğusu iptal çok saçma bence neye göre yapmışlar ki?
Sıkıntı yok hocam bende dün çok denedim ordan emindim yani pro maxlereValla nasıl böyle bi hata yaptım bilmiyorum kusura bakmayın. Çoğu kişiyi de yanlış yönlendirdim. İlk sipariş verirken linke 17PM diye tıklamıştım. Sonra sayfadan atınca tekrar manuel almıştım. Sürekli aklımda PM diye kaldı hiç de kontrol etmedim. Siz demeseniz muhtemelen teslimata gidince fark edicektim ahah. Hakkınızı helal edin.
vatandan iphone alınır mı imparator, geçen bimden alanlara sert eleştiri yapmıştınYeni hesap açıp öyle alacaktınız, daha önce telefon alınan hesapların siparişini iptal ettiler ama yeni hesabın siparişini onayladılar
Bimle Vatan bir mivatandan iphone alınır mı imparator, geçen bimden alanlara sert eleştiri yapmıştın
ne bileyim, sen ne dersen ona göre hareket ediyorum benBimle Vatan bir mi
Saçma 2021 yılında almışım, telefonla aradım çoklu alım diyor sms atmışlar ticari alım diyor. 1 adet ticari alım mı olur şirket kartından çektik kurumsal fatura diyeYeni hesap açıp öyle alacaktınız, daha önce telefon alınan hesapların siparişini iptal ettiler ama yeni hesabın siparişini onayladılar
sebebi bu benceSaçma 2021 yılında almışım, telefonla aradım çoklu alım diyor sms atmışlar ticari alım diyor. 1 adet ticari alım mı olur şirket kartından çektik kurumsal fatura diyeyazmamışlar ki kurumsal satın alamaz diye.