Asics Ayakkabı Alınır mı (Ayakkabı Önerisi)

Akif Erdem

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
355
Arkadaşlar merhaba, sporla ilgleniyorum hem günlük hayatta hem sporda falan giyilebilecek bir ayakkabı bakıyorum. 12 gün sonra msü spor mülakatım da var. Bu asicsi baya duydum gel 1130 alınır mı veya önerisi olan var mı new balanceler falan var veya puma adidas artık kullanan falan varsa güzel bir spor ayakkabı önerisi olan yazabilir. Ama koşuda rahat olması önemli mülakatlarda stadyumda beni rahatsız etmesin yeter

Arkadaşlar merhaba, sporla ilgleniyorum hem günlük hayatta hem sporda falan giyilebilecek bir ayakkabı bakıyorum. 12 gün sonra msü spor mülakatım da var. Bu asicsi baya duydum gel 1130 alınır mı veya önerisi olan var mı new balanceler falan var veya puma adidas artık kullanan falan varsa güzel bir spor ayakkabı önerisi olan yazabilir. Ama koşuda rahat olması önemli mülakatlarda stadyumda beni rahatsız etmesin yeter

1 sene önce gel nimbus 27 aldım çok rahat ama sadece düğünde giydim fdadfada.

1784588664967.webp

Gel nyc modeli 1 senedir giyiyorum. Giydiğim en rahat ayakkabı diyebilirim. Fiyatina deger mi değer ama çok da narin bir ayakkabi. Köyde giyme gafletinde bulundum biryerde tabanin iç tarafinda ufak bir deforme oldu. Gündelik kullanima ideal. Ben işteyken de giydiğim için artık pestili çıktı diyebilirim 😁
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Konuyu tam okumadan deneyimimi yazmışım atlayarak. Sporla ilgileniyorsan öneri verebilecek konumda değilim 🤚

Bütçeyi ve ayak vuruşunu tam bilmiyorum yani topuk vuruşumu atıyorsun ayak baş parmak vuruşumu daha çok atıyorsun yoksa nötr mü önce onu tespit etmelisin.
Rocker tarzı ayakkabılara bakmalısın mülakat için yani öne düşüş hissiyatı vermeli ki senin koşmanı desteklesin. Enerji geri dönüşümü taban özelliği olmalı. Nefes alan yapı olmalı. Halı saha veya daha yumuşak zemin olduğu için yani arazi olmadığı için Marrell ve Solomon markalarını elemelisin. New Balance çabuk parçalanabilir. Bu marka zaten neden bu kadar popüler anlamış değilim.

Hoka Bondi 9
Asicn Nimbus
Adidas ve Nike serileri

https://runrepeat.com/guides/best-running-shoes arama kısmına ''Rocker'' yazınız ayakkabıyı inceliyp testlere bakınız.

Kolay gelsin/ Başarılar.

bu tarz ayakkabıları çok güzel asicsin beğeniyorum baya ben araştırıp alın ama modelleri bence alınır.

Bütçe varsa bu modellerde çok hoş

bu tarz ayakkabıları çok güzel asicsin beğeniyorum baya ben araştırıp alın ama modelleri bence alınır.

Bütçe varsa bu modellerde çok hoş
Sporla ilgileniyorum yazmışsın yeni gördüm ben tamamen günlük kullanım için önerdim bilgin olsun

Ekler

• 1784592074570.webp
    1784592074570.webp
    25.6 KB · Hit: 23
3 ay önce asics ayakkabı aldım çok rahat kesinlikle tavsiye ediyorum.Sadece 1.5-2 numara büyük almanızı tavsiye ederim zira kalıpları küçük.
Genelde topuk desteği var yürürken ittirdiğini hissediyorsun biraz

geri iade işleride çok kolay kesinlikle çok yardımcı oluyorlar.ben 2 kere iade yaptım numara uymadığı için.kalıpları diğer ayakkabılardan çok farklı 2 farklı numara alıp diğerini iade etmenizi öneririm

3 ay önce asics ayakkabı aldım çok rahat kesinlikle tavsiye ediyorum.Sadece 1.5-2 numara büyük almanızı tavsiye ederim zira kalıpları küçük.
Genelde topuk desteği var yürürken ittirdiğini hissediyorsun biraz

geri iade işleride çok kolay kesinlikle çok yardımcı oluyorlar.ben 2 kere iade yaptım numara uymadığı için.kalıpları diğer ayakkabılardan çok farklı 2 farklı numara alıp diğerini iade etmenizi öneririm
teşekkür ederim gidip deneyip alacağım sneaksup veya superstepte var bu attığım model

gel kayano 14 var. asiri rahat bir ayakkabi
güzel ayakkabı ama bütçemi aşıyor bu gel 1130 iyi midir acaba

Geri