Driver problemlerinin çoğu çözüldü hocamArc serisi driver acisindan cok basarili degil arastirmadan alma derim belki uyum sorunlari yasayabilirsin. Dedigin oyunlar icin temiz ikinci el daha oturmus bir kart bakmani oneririm.
Al o zamanDriver problemlerinin çoğu çözüldü hocam
Hocam para yok neyle alıyımAl o zaman![]()
O yuzden ikinci el temiz bisey bakabilirsin yazdim. Temiz gtx 1660 tarzi bi kart denk getirisen dedigin oyunlar icin yeter.Hocam para yok neyle alıyım
Hocam eski PC oyunları için evet doğrudur ama hem eski hem de yeni oyunları oynamak istiyorsa b580 idealdir çünkü çok f/pO yuzden ikinci el temiz bisey bakabilirsin yazdim. Temiz gtx 1660 tarzi bi kart denk getirisen dedigin oyunlar icin yeter.
Bence de bu tarz bir kart al hocamO yuzden ikinci el temiz bisey bakabilirsin yazdim. Temiz gtx 1660 tarzi bi kart denk getirisen dedigin oyunlar icin yeter.
Konuyu acarken eski oyunlar icin yazmis o yuzden bunu tavsiye ettim eski yeni fiyat performans deseydi. Dedigin mantikli alinabilir. Ama fiyat olarak yariyariya gelir, tabi biri sifir biri ikinci el tamamen tercih meselesi.Hocam eski PC oyunları için evet doğrudur ama hem eski hem de yeni oyunları oynamak istiyorsa b580 idealdir çünkü çok f/p
bende almayı düşünüyorum fivem de bir sorun yaşar mıyım ?Driver problemlerinin çoğu çözüldü hocam