İntel Arc B580 Eski Oyunlarda Problem Çıkarır mı?

sbfr

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba, eski pc oyunlarını oynamayı seviyorum. İntel arc b580 alırsam directx9 ve 10 oyunlarını çalıştırmakta problem yaşar mıyım?

Arc serisi driver acisindan cok basarili degil arastirmadan alma derim belki uyum sorunlari yasayabilirsin. Dedigin oyunlar icin temiz ikinci el daha oturmus bir kart bakmani oneririm.

Arc serisi driver acisindan cok basarili degil arastirmadan alma derim belki uyum sorunlari yasayabilirsin. Dedigin oyunlar icin temiz ikinci el daha oturmus bir kart bakmani oneririm.
Driver problemlerinin çoğu çözüldü hocam

O yuzden ikinci el temiz bisey bakabilirsin yazdim. Temiz gtx 1660 tarzi bi kart denk getirisen dedigin oyunlar icin yeter.
Hocam eski PC oyunları için evet doğrudur ama hem eski hem de yeni oyunları oynamak istiyorsa b580 idealdir çünkü çok f/p

Hocam eski PC oyunları için evet doğrudur ama hem eski hem de yeni oyunları oynamak istiyorsa b580 idealdir çünkü çok f/p
Konuyu acarken eski oyunlar icin yazmis o yuzden bunu tavsiye ettim eski yeni fiyat performans deseydi. Dedigin mantikli alinabilir. Ama fiyat olarak yariyariya gelir, tabi biri sifir biri ikinci el tamamen tercih meselesi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,235,895
Üyeler
201,868
Son üye
DemirKipi
Geri