- Bütçe
- 3000
Kasa bunu düşünüyorum kasanın fanlarıyla uyumlu sıvı soğutma önerilerinr açığım
R7 7800x3d işlemci , xtx9070xt ekran kartıİşlemci ne kullanacaksınız hocam? İşlemciniz çok ısınan bir işlemci değil ise sağlam bir kule tipi soğutucu da kullanabilirsiniz. Kasaya baktığımda tam emin olmamakla birlikte 360mm destekliyor gibi. Zaten sıvı soğutma alacaksanız 360mm alın derim. Marka olarak tavsiyem arctic liquid freezer, thermalright veya deepcool olur hocam.
Sinerjiden sistem alacağım 7800x3d için de bu soğutucuyu seçtim nasıl sizce ocypus iyi soğutur mu![]()
Ocypus Delta L36 Beyaz ARGB V2 360 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
Ocypus Delta L36 Beyaz ARGB V2 360 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.google.com
Bjnu diyorum başka bişey demiyorum
Soğutur tabi en fp sıvı soğutma buSinerjiden sistem alacağım 7800x3d için de bu soğutucuyu seçtim nasıl sizce ocypus iyi soğutur mu
Enermax liqmaxflo 360mm
Soğutur hocamSinerjiden sistem alacağım 7800x3d için de bu soğutucuyu seçtim nasıl sizce ocypus iyi soğutur mu
Sistem siyah, siyah bi soğutucu bakıyorum yoksa bu modeli biliyorum![]()
Ocypus Delta L36 Beyaz ARGB V2 360 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
Ocypus Delta L36 Beyaz ARGB V2 360 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.google.com
Bjnu diyorum başka bişey demiyorum