Çözüldü✓ Hazır Sistem İndirim Günleri

ed1zz11

80+
Reaksiyon skoru
5
40-45 Bandında hazır sistem alacağım. Hazır sistem sitelerinin indirim günleri ne zaman oluyor? Gaming gecesi muhabbetlerinde falan geriyim pek bilgim yok. Almak için en uygun zaman ne zaman olmalı?

Youtube kanallarının indirimli bilgisayarları oluyor sınırlı stoklu onları takip edebilirsin. Onun haricinde incehesap'ın gaming gecesi indirimleri oluyor Cuma günleri ürünler 19.00'da sanırım gösterilmeye başlıyor 22.00'da da fiyatları belli oluyor yine sınırlı stok şeklinde alım yapabiliyorsun oradan

itopya çarşamba saat 16:00 dan 22:00 kadar ve siteye girince özel günler indirimleri olabiliyor. (Hepsi güzel indirim değil çoğu yanıltmaca)
gamergen (incehesap) cuma gecesi diye indirim yapıyor diye biliyorum 00:00 kadar. bunlara bakabilirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

itopya çarşamba saat 16:00 dan 22:00 kadar ve siteye girince özel günler indirimleri olabiliyor. (Hepsi güzel indirim değil çoğu yanıltmaca)
gamergen (incehesap) cuma gecesi diye indirim yapıyor diye biliyorum 00:00 kadar. bunlara bakabilirsin
itopyanınki itopik saatler diye geçiyor sanırım

Benim bildiğim 2 kanal var diğerlerini takip etmiyorum zaten başta Donanım Arşivi bir de PC Hocası var bu ikisine bakıyorum ara ara

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,971
Üyeler
201,079
Son üye
musabzz

Geri