🔥Findeks Notlu Risk Raporu Ücretsiz🔥

Ne sensör ne ben söyleyeyim :)

İç borç kapama yaparak üzerine para verip (al bunu da kullanırsın iyi gelir) diyen bankalara kanmasınlar. Genc arkadaşlara tavsiyemdir.

Bankalara olan borcunuz maaşınızın 1/3 ünü geçmesin.

Kredi notunuz iyiyse bakıp bakıp ohh be diyin. Kredi kullanmak zorunda olmadığınızda nakitle işlem yapın. 6 ay -8 ay-12- ay taksitlerden uzak durun max 3 ayda işi bitirin. Kredi kartı tek bir tane kullanın. Gencliğinizi yitirmeyin...

(Kullanırken iyi de kullanamazken kötü be reis)
Bu başarının sırrını açıklamak ister misiniz?
Bu başarının sırrını açıklamak ister misiniz?

Ne sensör ne ben söyleyeyim :)

İç borç kapama yaparak üzerine para verip (al bunu da kullanırsın iyi gelir) diyen bankalara kanmasınlar. Genc arkadaşlara tavsiyemdir.

Bankalara olan borcunuz maaşınızın 1/3 ünü geçmesin.

Kredi notunuz iyiyse bakıp bakıp ohh be diyin. Kredi kullanmak zorunda olmadığınızda nakitle işlem yapın. 6 ay -8 ay-12- ay taksitlerden uzak durun max 3 ayda işi bitirin. Kredi kartı tek bir tane kullanın. Gencliğinizi yitirmeyin...

(Kullanırken iyi de kullanamazken kötü be reis)
mümkün olduğu kadar kredi kartıyla işlem yapmak daha iyi. kredi kartıyla harcama yapıp onu düzenli ödemek not yükseltiyor

mümkün olduğu kadar kredi kartıyla işlem yapmak daha iyi. kredi kartıyla harcama yapıp onu düzenli ödemek not yükseltiyor
kredi notunu yükseltip ne yapacaksın hocam :D krediye mahkum etmeyin kimseyi de kendinizi de benim şuan 1900 puanım olsa yüzüne bakmam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kredi kredi kartı ile tecrübe paylaşıyorum birileri çıkıp puan yükseltmek diyor... yükseltin kanka 500k çekersiniz 50k maaşınızla çok güzel ipotek !

kredi notunu yükseltip ne yapacaksın hocam :D krediye mahkum etmeyin kimseyi de kendinizi de benim şuan 1900 puanım olsa yüzüne bakmam.
bir şey alabilmem için lazım olur, kredi kartını akıllı kullanınca gayet işlevli. işim için bir alet lazımdı 500k limitin 300 biniyle çat diye aldım mesela taksitle. ay ay ödeyeceğim rahatlık olacak

1515 yapmisiz o.O2

Benim 1329 çıktı. Maaşımda iyi çok borcum da yok. Kredi kartı ile alışveriş yapmadığım yada kredi çekmediğim için mi düşük acaba??

bir şey alabilmem için lazım olur, kredi kartını akıllı kullanınca gayet işlevli. işim için bir alet lazımdı 500k limitin 300 biniyle çat diye aldım mesela taksitle. ay ay ödeyeceğim rahatlık olacak
Bazı zamanlarda öyle ihtiyaç oluyor ki dediğine katılmamak mümkün değil.

rahat hissediyorsan olsun kardees :D yazdım zaten 1/3 ünü geçirmemeye bakın diye. Hayat kaliteniz düşmesin borc öderken.

Geri