❌İndirim Bitti! Macbook Neo 512gb | 35.388₺

25 bine medion alırım, veya 30 bine 20 30 döngü m2 air alırım krallar gibi bu cihaz bu parayı eder mi
evet alınır , bunu oyun odaklı bir cihaz gibi düşünmeyin millet gidiyor dışarı da kullanıyor .

evet alınır , bunu oyun odaklı bir cihaz gibi düşünmeyin millet gidiyor dışarı da kullanıyor .
kardeş oyun odaklı cihazlarla mı kıyaslıyorum ben? m2 air oyun odaklı mı? m4 macbook prom var en iyi ben biliyorum macin kullanım alanını merak etme

elimde gamegaraj slayer x7t 5060lı laptop var üni için almıştım güçlü falan ama taşıması yoruyor şarjıda çok az gidiyor onun yerine bunu alıp kullansam olur mu yada aklımda samsung galaxy s11 ultra almak var mantıklı olur mu yapsam
Tam işine yarayacak cihaz bu bence. S11 Ultra bence gereksiz büyük, tablet alacaksan daha ufak tabletlere bak.

Çektin mi sen alıcaktın sanki bir ara bro
Ben değil kız arkadaşım alacaktı da parası nakit değilmiş maalesef. Ya tekrar indirim bekleyeceğim ya da pt.com.tr

ödeme ekranına kadar geliyor kodu giriyorum başarılı diyor 2dk sonra uygulamaya başarısız oldu mesajı geliyor :/

Pt akar ya keşke zamndan önce alsaydınız çok uygundu, hayırlısı artık.
Evet düz 30.000 lirayken çok iyiydi bir sabah kalktığımda 37.000 görmek koydu baya.

s11 ultra hayalim ya... ipad a16 var yetmiyor. mediamarktta gördüm aşık oldum alacağım sanırım off off
Ben hiç sevmiyorum nedense, göreceli bir şey sanırım. Plus okey de Ultra fazla büyük geliyor tam boy laptop taşıyorsun ama sadece bir tablet gibi geliyor 😅

Evet düz 30.000 lirayken çok iyiydi bir sabah kalktığımda 37.000 görmek koydu baya.
2. el bulaşma sakın, arkadaşım macbook pro almış m3 pro serisi çok uygun fiyatlı falan aradan tam 4 ay sonra anakartı yanmış lavuk kahve dökmüş içine tabi döktüğünü söylemediği için oksitlenme olmuş o yüzden dikkat et brom

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,696
Üyeler
199,887
Son üye
zweigzweigzweig

Geri