ahmttunc
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,801
1 saat falan daha takılır bence maksSaat kaça kadar devam ediyor bu
1 saat falan daha takılır bence maksSaat kaça kadar devam ediyor bu
6 ya kadar.Saat kaça kadar devam ediyor bu
hocam değer mi peki bu fiyata öğrenciyim çok büyük projeler için kullanmıcam ama air ile arasında 20 k fiyat var6 ya kadar.
Değer, bence bu fiyata çıkacaksan M5 Pro işlemcili 24GB Ramliyi al base M5 alma. Veya Ram gerektiren çok işim yok o kadar ağır iş yapmam dersen (yapacaksan listede Air olmamalı zaten) direkt 85K ya M5 işlemci 16GB RAM olanı da alabilirsin.hocam değer mi peki bu fiyata öğrenciyim çok büyük projeler için kullanmıcam ama air ile arasında 20 k fiyat var
Eskiden sadece gümüş vardı, 2017 gibi falan sanırım bundan bir önceki kasaya geçtiklerinde uzay grisi geldi, bende de o var M1 cihazımda. Uzay siyahı denen komple siyah model M3 de gelmişti, Airde de koyu mavi gibi siyaha yakın bir renk geldi M2 den sonra. Uzay grisi çok sıkıntı değil bence de şu siyaha çok yakın olan renkler biraz sıkıntı olabilir.Ben böyle bir sorun yaşamadım ilk defa da sizden duydum. Zaten eski kasada tek renk vardı. M seri işlemcilerde M2 den sonra geldi diye hatırlıyorum. Touchbarlı versiyon da var bende kaldırdılar güzeldi bence.
24 gb 1 tb air aldım düz öğrenciyim işimi hayli hayli göreceğini düşünüyorum bir de ilk macbook deneyimim olucak pro nun altında ezilmekte istemedim çokDeğer, bence bu fiyata çıkacaksan M5 Pro işlemcili 24GB Ramliyi al base M5 alma. Veya Ram gerektiren çok işim yok o kadar ağır iş yapmam dersen (yapacaksan listede Air olmamalı zaten) direkt 85K ya M5 işlemci 16GB RAM olanı da alabilirsin.
Air bence mümkünse alma.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Eskiden sadece gümüş vardı, 2017 gibi falan sanırım bundan bir önceki kasaya geçtiklerinde uzay grisi geldi, bende de o var M1 cihazımda. Uzay siyahı denen komple siyah model M3 de gelmişti, Airde de koyu mavi gibi siyaha yakın bir renk geldi M2 den sonra. Uzay grisi çok sıkıntı değil bence de şu siyaha çok yakın olan renkler biraz sıkıntı olabilir.
Arada çok fark var ya Airin fiyatı neydi ki 16GB Pro ile arada çok fark yoksa onu alırdım şahsen.24 gb 1 tb air aldım düz öğrenciyim işimi hayli hayli göreceğini düşünüyorum bir de ilk macbook deneyimim olucak pro nun altında ezilmekte istemedim çok
niye ezilcen hacı sen proyu ezpro nun altında ezilmekte
30 k vardıArada çok fark var ya Airin fiyatı neydi ki 16GB Pro ile arada çok fark yoksa onu alırdım şahsen.
55K ya dediğin Air varsa çok iyi fiyatmış hayırlı olsun.30 k vardı
55k degıl 70k üzeriydi airlar. macbook pro 107k'ydı ondan 30k var dedi sanırım.55K ya dediğin Air varsa çok iyi fiyatmış hayırlı olsun.
85K ya da vardı Pro, sadece RAMi azdı diğerinden.55k degıl 70k üzeriydi airlar. macbook pro 107k'ydı ondan 30k var dedi sanırım.
aynen öyleydi55k degıl 70k üzeriydi airlar. macbook pro 107k'ydı ondan 30k var dedi sanırım.
ben baktığımda pro m5 107k pro m5 pro 111k idi 84 e aldım ben airı85K ya da vardı Pro, sadece RAMi azdı diğerinden.
16GB Ramli Pro 85K dı aynı fiyata Air iyi olmamış.aynen öyleydi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ben baktığımda pro m5 107k pro m5 pro 111k idi 84 e aldım ben airı