❌İndirim Bitti! Macbook Pro M5 32gb-1tb SSD-14inc-Gümüş -- 107.019 TL

hocam değer mi peki bu fiyata öğrenciyim çok büyük projeler için kullanmıcam ama air ile arasında 20 k fiyat var
Değer, bence bu fiyata çıkacaksan M5 Pro işlemcili 24GB Ramliyi al base M5 alma. Veya Ram gerektiren çok işim yok o kadar ağır iş yapmam dersen (yapacaksan listede Air olmamalı zaten) direkt 85K ya M5 işlemci 16GB RAM olanı da alabilirsin.

Air bence mümkünse alma.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben böyle bir sorun yaşamadım ilk defa da sizden duydum. Zaten eski kasada tek renk vardı. M seri işlemcilerde M2 den sonra geldi diye hatırlıyorum. Touchbarlı versiyon da var bende kaldırdılar güzeldi bence.
Eskiden sadece gümüş vardı, 2017 gibi falan sanırım bundan bir önceki kasaya geçtiklerinde uzay grisi geldi, bende de o var M1 cihazımda. Uzay siyahı denen komple siyah model M3 de gelmişti, Airde de koyu mavi gibi siyaha yakın bir renk geldi M2 den sonra. Uzay grisi çok sıkıntı değil bence de şu siyaha çok yakın olan renkler biraz sıkıntı olabilir.

Son düzenleme:
Değer, bence bu fiyata çıkacaksan M5 Pro işlemcili 24GB Ramliyi al base M5 alma. Veya Ram gerektiren çok işim yok o kadar ağır iş yapmam dersen (yapacaksan listede Air olmamalı zaten) direkt 85K ya M5 işlemci 16GB RAM olanı da alabilirsin.

Air bence mümkünse alma.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eskiden sadece gümüş vardı, 2017 gibi falan sanırım bundan bir önceki kasaya geçtiklerinde uzay grisi geldi, bende de o var M1 cihazımda. Uzay siyahı denen komple siyah model M3 de gelmişti, Airde de koyu mavi gibi siyaha yakın bir renk geldi M2 den sonra. Uzay grisi çok sıkıntı değil bence de şu siyaha çok yakın olan renkler biraz sıkıntı olabilir.
24 gb 1 tb air aldım düz öğrenciyim işimi hayli hayli göreceğini düşünüyorum bir de ilk macbook deneyimim olucak pro nun altında ezilmekte istemedim çok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,186
Üyeler
200,865
Son üye
2yıldanberiyideğil

Geri