Ceramical Ms2 70x160 Kullananlar, Uzun Vadede Masa Sağlam mı?

Eror404

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
148
Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 1-2 saattir Ceramical MS2 70x160 çalışma masasını kullanıyorum. İlk izlenim olarak gerçekten hoşuma gitti. Kurulumdan sonra herhangi bir eğilme, bükülme, çatırdama veya sallanma gibi bir durumla karşılaşmadım.

Masanın üzerinde şu an:

• Cooler Master Elite 600 kasa
  • 360 mm sıvı soğutma
  • Sapphire RX 9070 XT üç fanlı ekran kartlı sistem
  • NB F80 monitör kolu ve monitör
  • Klavye, mouse, mousepad ve kulaklık bulunuyor.
Yani sistemim ortalama bir oyuncu sistemine göre biraz ağır sayılabilir. Şu an masada hiçbir problem yok ve gayet sağlam duruyor. Zaten ilk izlenim olarak memnun kaldım.

Ancak bilgisayarım benim için değerli olduğu için uzun vadeli kullanıcı deneyimlerini merak ediyorum. Bu masayı uzun süredir kullanan arkadaşlar varsa birkaç konuda bilgi verebilir mi?

• Uzun kullanımda tablada eğilme veya esneme oldu mu?
  • Monitör kolu kullananlarda herhangi bir sorun yaşandı mı?
  • Benimkine benzer ağırlıkta sistem kullananlar herhangi bir problem yaşadı mı?
  • Zamanla vidalarda gevşeme, sallanma veya taşıma konusunda sıkıntı oluştu mu?
Şu an için gerçekten memnunum ve açıkçası bir sorun çıkacağını da düşünmüyorum. Sadece içim rahat etsin diye uzun süredir kullanan arkadaşların tecrübelerini öğrenmek istiyorum. Şimdiden yorum yapan herkese teşekkür ederim.

Bende düz sade masa olandan var. 1 Kasa, 2 Monitör ve 1 ps5'im sürekli masamda. Bazende ekstradan ağırlıklar koyuyorum hiçbir sorun yaşattırmadı.

takipteyim masaya ihtiycım olacak 1 sene içerisinde

Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 1-2 saattir Ceramical MS2 70x160 çalışma masasını kullanıyorum. İlk izlenim olarak gerçekten hoşuma gitti. Kurulumdan sonra herhangi bir eğilme, bükülme, çatırdama veya sallanma gibi bir durumla karşılaşmadım.

Masanın üzerinde şu an:

• 360 mm sıvı soğutma
Yani sistemim ortalama bir oyuncu sistemine göre biraz ağır sayılabilir. Şu an masada hiçbir problem yok ve gayet sağlam duruyor. Zaten ilk izlenim olarak memnun kaldım.

Ancak bilgisayarım benim için değerli olduğu için uzun vadeli kullanıcı deneyimlerini merak ediyorum. Bu masayı uzun süredir kullanan arkadaşlar varsa birkaç konuda bilgi verebilir mi?

Şu an için gerçekten memnunum ve açıkçası bir sorun çıkacağını da düşünmüyorum. Sadece içim rahat etsin diye uzun süredir kullanan arkadaşların tecrübelerini öğrenmek istiyorum. Şimdiden yorum yapan herkese teşekkür ederim.
Ben ceramical kullandım uzun süre bir sorun yaşamadım. Sadece az sallanıyordu.

Merhaba arkadaşlar,

Masanın üzerinde şu an:

• 360 mm sıvı soğutma

Tahminen 3 yıldır kullanıyorum. Masada kasa yok. Kollarla 2 monitör var . Herhangi bir sorun yaşamadım kurduğum gibi duruyor. 140cm olan var bend e

2023 Kasım'dan beri 60x160 MS1 olanını çift monitörle kullanıyorum ve herhangi bir sorun yaşamadım. Tahminimce MS2 daha da sağlamdır.

Kasımdan beri bende ms2 kullanıyorum. Lian Li O11 Vision Compact kasayı masanın üstüne koyuyorum. (Bu kasayı kullananlar bilir ağır bir kasadır.) Çift monitör + air purifier gram sallanma yok. Ve genelde FPS oyunları oynuyorum.

Masa çok sağlam hocam gram sallanmıyor, oynamıyor. H6 Flow kasa, 2 monitör, 1 laptop, 2 hoparlör var masada. Tavsiye ederim.

aldım zaten hocam bu kadar sey koyuyorsanız valla o zaman bır problem olmaz XD eyvallah
Yalan olmasın sağlam, ama sallantı yaşattırmaz diyemem. Bir tarafını sıkıştırman lazım. Ben sağ taraftan sıkıştırdım ama çarpttım mı sallantı yaşattırıyor. Zaten uzun vade kullanırsınız ileride çok daha kalitesini hali hazırda alırsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,149
Üyeler
199,610
Son üye
Methe3

Geri