jessepikman
80+
- Reaksiyon skoru
- 48
Hocam şimdi tamamı altın olmayıpta bir kısmı altın olduğundan yinede erkeğe takması haram oluyor mu peki ?
Hocam şimdi tamamı altın olmayıpta bir kısmı altın olduğundan yinede erkeğe takması haram oluyor mu peki ?
Doldurduk gönderdik başvuruyu cevapları çok güzel yazdımbana çıkıcak bekleyin
![]()
Bana gelmemiş çok iyi cevaplar verdiğim için loca kontenjanındayım sanırım kapıya kurye ile özel zarf yollayacaklar diye tahmin ediyorum.Mail gelen yok mu gönderildi diye
Heee aynen bak 3 te 4 de bir fiyatı mı bak bakalım saat cahili arkadaş. Saatlere ilgisi olan saatlerden anlayan herhangi birinin bildiği bir bilgi zaten Omeganin tag heurdan üstün bir marka olduğu. Bir şey bilmeyip ben bilmiyorum diyebilmek lazim bazen yoksa böyle rezil ediyorsunuz kendinizi.Evet 3 te 4 de bir fiyatina haklisin![]()
Mail gelen yok mu gönderildi diye
Amac mizah yapmak cok bilmis arkadas herseye sazan gibi atlayip cok bilmislik yapmasaniz olmaz zaten. Tamam en bilgili en akilli sensin google sorup yazmada en usta sensin. Bravo saatlere fisildayan adamHeee aynen bak 3 te 4 de bir fiyatı mı bak bakalım saat cahili arkadaş. Saatlere ilgisi olan saatlerden anlayan herhangi birinin bildiği bir bilgi zaten Omeganin tag heurdan üstün bir marka olduğu. Bir şey bilmeyip ben bilmiyorum diyebilmek lazim bazen yoksa böyle rezil ediyorsunuz kendinizi.
Beni locaya almamışlar kurye ile bekliyordum bildiriyi. Açıkçası çok alındım. Swatch markasından soğudum diyebilirim, bundan sonraki tercihim hesap makineli casio olacak.Mail gelen yok mu gönderildi diye
3 gün sonra sana çıkarsa söverim amaBeni locaya almamışlar kurye ile bekliyordum bildiriyi. Açıkçası çok alındım. Swatch markasından soğudum diyebilirim, bundan sonraki tercihim hesap makineli casio olacak.
daha sonuçlanmamıştır ki.Mail gelen yok mu gönderildi diye
Swatch yetkilileri benim başvuruyu inceliyorlar ;3 gün sonra sana çıkarsa söverim ama
bana geldi başvurunuz onaylandı diyeMail nerde yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hadi ya at bakıyimbana geldi başvurunuz onaylandı diye