Hyte Y70 Kasa Boyama

valla ustam kendim evde boyadım akçalı sprey boya ile 3 kat attım baya güzel oldu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

çok teşekkür ediyorum daha iyisi sizin olsun
Belki de bu yüzden yalnızca cesurların işidir boyama :D

Baya iyi olmuş bu arada.

tşkler ederim :)

valla beklediğimden iyi oldu baya güzel oldu :)
Boyadan sonra fırınlama yaptılar mı? Yaptılarsa USB bağlantı kablolarını nasıl korudular?

Her kasa boyanabilir.
IMG-20221113-WA0005.webp

Anladım konu girişinde sanayi falan gördüm ondan sordum
arkadaşının boya atölyesi varmış sanırım ama sonra vazgeçmiş ve sprey boyayla boyamış konu sahibi. vazgeçme sebebini de paylaşmamış. benim dediğim gibi, plastik parçaları sökme zahmetine girmek istemediği için diye düşünüyorum: yukarıda yanlış bilgilendirmeden beni raporladıgını söyleyen arkadaş umarım okumuştur bu kısımları

Boyadan sonra fırınlama yaptılar mı? Yaptılarsa USB bağlantı kablolarını nasıl korudular?
boyayı ben sprey boya ile yaptım herhangi bi fırınlama yok usb bağlantılarını söktüm kasadan boyadan sonra taktım gene

arkadaşının boya atölyesi varmış sanırım ama sonra vazgeçmiş ve sprey boyayla boyamış konu sahibi. vazgeçme sebebini de paylaşmamış. benim dediğim gibi, plastik parçaları sökme zahmetine girmek istemediği için diye düşünüyorum: yukarıda yanlış bilgilendirmeden beni raporladıgını söyleyen arkadaş umarım okumuştur bu kısımları
sanayide arkadaşım vardı o bana getir hallederim dedi ama içime sinmedi kendim maskeleme yaptım daha iyi oldu sökme konusunda zorlanmadım anlayan birisi için çocuk oyuncağı ama anlamayan birisi için tam bir kabus olur :)

boyayı ben sprey boya ile yaptım herhangi bi fırınlama yok usb bağlantılarını söktüm kasadan boyadan sonra taktım gene

boya atölyem yok sanayide arkadaşım vardı o bana getir hallederim dedi ama içime sinmedi kendim maskeleme yaptım daha iyi oldu sökme konusunda zorlanmadım anlayan birisi için çocuk oyuncağı ama anlamayan birisi için tam bir kabus olur :)
arkadaşınızın boya atolyesi oldugunu kastettim, güzel olmuş elinize saglık iyi duruyor.

arkadaşınızın boya atolyesi oldugunu kastettim, güzel olmuş elinize saglık iyi duruyor.
teşekkür ederim şayet olumsuz bi durum olursa boya atma vs ozaman sanayiye götürürüm araba boyası atarım :)

Kasayı hiç satmayı düşünmeyeceğiniz senaryoda fena olmamış, güle güle kullanın.
Bir sonraki seferler için tavsiye niteliğinde: kasayı satıp yenisini alsanız çok daha iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,904
Üyeler
199,955
Son üye
ibrahim2991

Geri