🔥İndirim Getir Yemek Her Yerde Geçerli 500'e 200 TL İndirim

dlene

80+
Reaksiyon skoru
154
IMG_20260722_131716.webp

Şunları niye yemek kartlarıyla birlikte entegreli yapmazlar bilmem ,sadece kartla ödemelerde kabul oluyor, sürümden kazan abi bugün 50 sipariş alacağına şunları yemek kartlarıyla ödeme kabul olsa 150 sipariş gelecek.

Şunları niye yemek kartlarıyla birlikte entegreli yapmazlar bilmem ,sadece kartla ödemelerde kabul oluyor, sürümden kazan abi bugün 50 sipariş alacağına şunları yemek kartlarıyla ödeme kabul olsa 150 sipariş gelecek.
Yemek kartlarını eklememek kadar büyük bir saçmalık olamaz.

Gerizekalılar işte kanka günlük gelen siparişlerin %80 i zaten iş yerlerinden gelen siparişler neyse kendileri bilir kazananda onlar kaybedende onlar.
Millet marketlerde harcıyor mecbur kartı, saçma sapan işler.
Bir ara trendyol getirmiştide, sonra kaldırdı. Şuan varmı bilmiyorum bayağıdır kullanmadımda yoktur muhtemelen.

bende gözükmüyor

restonların alt limiti var 500/200 olsa ne yazar ki

Çektik bi çift köfte burger menü

Kupon koşullarında 500 e 300 ödersin diyor 95 indirim alıyorum sadece, bu getirin daha bi ise yaradigi yeri göremedim, minumum sepet 300 olan restoran mi bulmak gerekiyor ?

Kesin 150 siparis gelir kral

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,632
Üyeler
199,858
Son üye
mtcmachine

Geri