Acil!!!! Troy Teşhir Ürün Güvenilir mi?

OuOuOu

80+
Reaksiyon skoru
1
Şimdi hocam bir tane mac almak istiyorum ama ne alacağımı bir türlü bulamadım fiyat skalamda 2 tane şeçenek var aslında amaa 2si ile ilgil sorularım var yaani şimdi ilki bum4 mac mini ama sıkıntısı korkutuğum yer teşhir ürün olması ne kadar sıkıntılı olabiir diye kendimi geçiştiriyorum ama bir şey olmasın yani ikinci şeçenekte macbook neo çok kararsızım ama kessinlikle 2.el olsun istemiyorum yani birebir biri trafından hardcore olarak kullanılmış olsun istemiyorum kullanım alanım ise bayabir final cut pro yada davinci resolve kullanıcam daha giriş seviyesindeyim kendimi dahada geliştirmek istiyorum fn yaani beni minimum 1.5 yıl sıkıntısız götürsün yeter sonra yükseltebilrim diye düşünüyorum benim gönlüm bu arada m4 ten yana cevaplarınızı sakınmayın yazın
1784715482139.webp
1784715342633.webp

Şimdi hocam bir tane mac almak istiyorum ama ne alacağımı bir türlü bulamadım fiyat skalamda 2 tane şeçenek var aslında amaa 2si ile ilgil sorularım var yaani şimdi ilki bum4 mac mini ama sıkıntısı korkutuğum yer teşhir ürün olması ne kadar sıkıntılı olabiir diye kendimi geçiştiriyorum ama bir şey olmasın yani ikinci şeçenekte macbook neo çok kararsızım ama kessinlikle 2.el olsun istemiyorum yani birebir biri trafından hardcore olarak kullanılmış olsun istemiyorum kullanım alanım ise bayabir final cut pro yada davinci resolve kullanıcam daha giriş seviyesindeyim kendimi dahada geliştirmek istiyorum fn yaani beni minimum 1.5 yıl sıkıntısız götürsün yeter sonra yükseltebilrim diye düşünüyorum benim gönlüm bu arada m4 ten yana cevaplarınızı sakınmayın yazınAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
A18 program için yetersiz. 16gb ram yetmezde normalde mac'te sınır kalabilir. TROY güvenilir.

İki satıcıda güvenilir.
Neo cok giriş seviyesi islemci dışında her şeyi gerilemiş tavsiye etmem.

2. el düşünmüyorum diyorsunuz eğer dusunurseniz cok daha mantıklı modeller bulunuyor.

A18 program için yetersiz. 16gb ram yetmezde normalde mac'te sınır kalabilir. TROY güvenilir.
ama rickycim şimdi dediğim gibi daha yeni yeni bunlara merak saldım ve öğrenmek için 16gb yeter yani bence patlamaı efekterden nefret ederim ve üniversite de başlıyor o yüzden kafam karışık alıyım minimum 1.5 2 yıl ana bilgisayarım olsun isityorum bir tane kötü laptopum var xaten

256gb neo o para etmez bu arada touch idsi bile yok, iphone 5 gibi alet yeminle

İki satıcıda güvenilir.
Neo cok giriş seviyesi islemci dışında her şeyi gerilemiş tavsiye etmem.

2. el düşünmüyorum diyorsunuz eğer dusunurseniz cok daha mantıklı modeller bulunuyor.
ama teşhir diye sıkıntı ediyorum bir şey olmaz dyorsunuz yani mantıklı olan şuan m4

git 30 bine sıfır gibi m2 air al, veya medion oled laptop al hbde 25k

M4 Mac Mini, M işlemciler çıktığından beri Macbook Pro kullanıcısıyım, aktif iş hayatımda kullanıyorum. Macbook neo dediğiniz pc, üni öğrencilerine, sadece film dizi izlemek basit işler yapmak isteyen kullanıcılar için çıkartılmış bir sürüm. Bahsettiğiniz programlarda iş yapmak istiyorsanız tabikide M4 işlemciyi seçmeniz gerekmektedir.

git 30 bine sıfır gibi m2 air al, veya medion oled laptop al hbde 25k
25k lık bir windows veya macos harici bir laptop laptop herhangi bir m işlemcili macbookun verecegi performansın 10 da birini veremez. Tek özelliği oled ekran olması olur

ama rickycim şimdi dediğim gibi daha yeni yeni bunlara merak saldım ve öğrenmek için 16gb yeter yani bence patlamaı efekterden nefret ederim ve üniversite de başlıyor o yüzden kafam karışık alıyım minimum 1.5 2 yıl ana bilgisayarım olsun isityorum bir tane kötü laptopum var xaten
Senin kullandığın ya da kullanacağın efektler değil, uygulamanın istediği çalıştırma kapasitesi önemli. 8 GB ya da 16 GB yetebilir ama uygulama Redner alırken ya da arka planda görmediğin efektleri yüklerken 1 yıla kasarsa daha sonrasında yetmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,190
Üyeler
199,650
Son üye
PsyNoxPlayer

Geri