Acil!!!! Troy Teşhir Ürün Güvenilir mi?

neoda biraz ağır olabilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

apple ram konusunda çok iyi bunu bilmiyor :)
Kardesim ciddi anlamda hicbir bilgin yok😃 isterse babası olsun 8gb ın bir ömrü var bir de diyorsunki 3 yıl sonra m2 ölür neo kalır. 8gb ram ile bugun bile ölü bir cihaz olarak doğdu neo bu işler için. Gideyim starbucksta macbook çıkarayım insanları ve yurt odasında youtube netflix izleyeyim öğrencileri için çıkarılmış bir laptop.

Dostum ne git troydan teşhir ürün al ne de neo al. Git adam gibi bütçende ikinci el temiz cihazlara bak sürüyle dolu zaten. Boşu boşuna macera arıyorsun

Dostum ne git troydan teşhir ürün al ne de neo al. Git adam gibi bütçende ikinci el temiz cihazlara bak sürüyle dolu zaten. Boşu boşuna macera arıyorsun
Taksit harici bence de mantıksız. +18 fiyatlarla satılıyor suan 0 lar.

neo güçsüz değil 4k 6 tane videoyu kasmadan donmadan editleyebiliyor şimdi m2 3-4 yıllık en az 3 yılda aldığında kullansan satarken bir üst modele yükseltmek için satmaya karar verdiğinde cihaz 7 yıllık olur ve işe yaramaz
garanti süresi dolmamış bir ton cihaz var 3-4 yıllık diye neye dayanarak söylüyorsun?
Neo asla alınacak cihaz değil. Neo almak için tek bir sebep var 0 mağaza dışında hayatında 1 tane alışverişi olmamış kişiler alabilir. Onun dışında o paranın 1 tane mantıklı yönü yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gecen hafta 40 45k ya m4ler vardı sarı sitede adamların pil devri 50 değildi. Allah aşkına biraz araştırın korkak olmayın. Millet 2. el de bişey satamıyor ve çok güzel fiyatlara bırakıyor ürünleri

vatan bilgisayara bak dündü sanırım macler iyi indirimdeydi

Kardesim ciddi anlamda hicbir bilgin yok😃 isterse babası olsun 8gb ın bir ömrü var bir de diyorsunki 3 yıl sonra m2 ölür neo kalır. 8gb ram ile bugun bile ölü bir cihaz olarak doğdu neo bu işler için. Gideyim starbucksta macbook çıkarayım insanları ve yurt odasında youtube netflix izleyeyim öğrencileri için çıkarılmış bir laptop.
Anlatamazsın...

ikinci eler korkutuyor beni ya hiç 2.el teknoojik ğrğn adınız mı
güvenilir biri bulun yakınız bir tanıdık vs alın cihazı her yerini inceleyin zaten düzgünce bakarsanız sonradan bir sorun çıkmaz diye düşünüyorum

Geri