tvnin kumandası rezalet ya ben de şikayetçiyim. 3. ayda düzgün basmamaya başladı. sert basmadığım sürece algılamıyor bazı tuşlar, yumuşak basan biri olduğum için sinir ediyor bazen. gece bir şeyler izlerken kullanmak zaten başlı başlına iğrenç, öyle bir switch kullanmışlar ki ses yankılanıyor odanın içinde.Arkadaşlar herkes Tv den memnun galiba yazışmalar bittiğine göreBu Tv nin kumandası tuşlara basınca sanki içine göçecek gibi sesler çıkarıyor pek güven vermiyor uyumlu bir kumanda tavsiyesi olan varsa yazarsa sevinirim
![]()
Bu neymiş böyle ilk defa görüyorum bi inceleyeceğim bakalım.Merhaba. Trilogic Wise Tw1 Android Tv Box Pc Klavye Kumanda ti kullanıyorum tavsiye ederim.
N11 de 730 TL civarı. Ben TV yi aldigimdan beri bunu kullanıyorum. Farklı isimlerle çıkabiliyor.Bu neymiş böyle ilk defa görüyorum bi inceleyeceğim bakalım.
Bu tv'yi alanlar genelde direk TV Box alıyor zaten diye biliyorum.tv inanılmaz yavaş ya. yemin ediyorum değil miniled, oled olsa çekilmez. smart özellikleri rezalet. bilsem almazdım. tv box almadan kullanılmaz durumda. kumanda en büyük facia, televizyon kastığı için üç defa kumandaya basmak zorunda kalıyorum sağı solu veya okeyi algılaması için. Güncelleme keza sanırım yok. 2 seneye tv box olmadan zaten çöpe dönecek gibi geliyor. çok oldum bu televizyon, çıldırttı.
Hocam bende o kadar abartı kasma donma yavaşlık yok ya neden olur ki o tv ilk çıktığında lansman fiyatından almıştımtv inanılmaz yavaş ya. yemin ediyorum değil miniled, oled olsa çekilmez. smart özellikleri rezalet. bilsem almazdım. tv box almadan kullanılmaz durumda. kumanda en büyük facia, televizyon kastığı için üç defa kumandaya basmak zorunda kalıyorum sağı solu veya okeyi algılaması için. Güncelleme keza sanırım yok. 2 seneye tv box olmadan zaten çöpe dönecek gibi geliyor. çok oldum bu televizyon, çıldırttı.
çok az haftada 3 defa açarsam iyi. Zaten çok az izlediğini için batıyor. 40 yılın başı diye söyleniriz ya onun gibi. Açtığımda Cem Yılmaz'ın "Makine Soğuk" esprisi sahnesini yaşıyorum. Cihaz bana makine soğuk bekle kendine gelsin diyor resmenHocam bende o kadar abartı kasma donma yavaşlık yok ya neden olur ki o tv ilk çıktığında lansman fiyatından almıştım
Günde kaç saat açık kalıyor tvniz
Hocam valla ben fişi çekiyorum boşta priz olmadığı için ps5 açacağım zaman fişi tskıp tvyi açıyorum başta çok kasıyor ama 10 saniye sonra hiç kasma olmuyorçok az haftada 3 defa açarsam iyi. Zaten çok az izlediğini için batıyor. 40 yılın başı diye söyleniriz ya onun gibi. Açtığımda Cem Yılmaz'ın "Makine Soğuk" esprisi sahnesini yaşıyorum. Cihaz bana makine soğuk bekle kendine gelsin diyor resmen![]()