❌İndirim Bitti! Enermax Liqmaxflo ARGB 420mm Sıvı Soğutma 3000 Lira

Şu sıvı soğutucuları öne tam olarak hangi şekilde nasıl takmamız lazım hava akışı nasıl olacak boru altta mı üstte mi ömür biter mi bitmez mi adam gibi birisi herşeyiyle bir video çekse alcam öne de, herkes bambaşka bişiler söylüyor
Radyatörden aşağı doğru eğim yapması gerekiyor borunun baloncuk yapmaması için ama ön paneli 420mm olan kasa var mı ki? Edit: varmış :o

Ekleme: Reddit'te de ön panel için en iyi senaryo aşağıdan yukarıya demişler, yanlış olmasın:

Gösterdiği kaynaklar da güvenilir bence, üretici tavsiyeleri direkt.

Ekler

• 91645.webp
    91645.webp
    44.4 KB · Hit: 119
Son düzenleme:
Radyatörden aşağı doğru eğim yapması gerekiyor borunun baloncuk yapmaması için ama ön paneli 420mm olan kasa var mı ki? Edit: varmış :o

Ekleme: Reddit'te de ön panel için en iyi senaryo aşağıdan yukarıya demişler, yanlış olmasın:

Gösterdiği kaynaklar da güvenilir bence, üretici tavsiyeleri direkt.
yıllardır üst tarafta benim, hiç bir sorun yaşamadım

Klima niyetine kullanılır mı kasama sığmıyor duvara takacam

Fiyat aslında değişmiyor. 2 farklı mağaza satıyor ürünü. Biri Beta Plus, diğeri ise Gaming Gen TR. Aslında aynı firmalar ama neden böyle yaptılar acaba :D

Nzxt h7 flow 2024 model 3600₺ civarı satılıyor bunu. Kasa ve aio alın yanına da 6 tane arctic p14 pro fan alın. Kasayla gelen fanları alta monte edin. Diğer 14 cm fanları 3 ön 2 üst ve egzoz olarak monte edin bittiiii

Nzxt h7 flow 2024 model 3600₺ civarı satılıyor bunu. Kasa ve aio alın yanına da 6 tane arctic p14 pro fan alın. Kasayla gelen fanları alta monte edin. Diğer 14 cm fanları 3 ön 2 üst ve egzoz olarak monte edin bittiiii
Öne takılıyor diye biliyorum, üste takılan var mı ?

Müthiş fiyata dusmus. Ihtiyaci olan degerlendirebilir kesinlikle cok iyi model.

Kendi sitesinde de dustu. Isteyen siteden alabilir.

Baba zenci gibi masallah bunu alacak kasa bulunmuyor🤣🤣🤣

Alsam mı ya, çok kararsızım. Kasam uymuyor. Ama ucuz

Öne takılıyor diye biliyorum, üste takılan var mı ?
üste uygun fiyatlı yok. Öne takmak işlemci için daha iyi ekran kartı için daha kötü ama aradaki fark maks 2-3 derece.
Lianli Lancool 3, Deepcool morpheus, 780h, corsair 5000d(x), 7000 serileri var şuan aklıma gelen 420m üst destekleyen yanlış hatırlamıyorsam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,010
Üyeler
200,269
Son üye
e.alisan

Geri