🔥İndirim James Donkey Monitörlerde Güzel Fiyatlar (165 Hz / 240 Hz)

Ekler

• 1784752676287.webp
    1784752676287.webp
    156.6 KB · Hit: 48
beyler iyi mi? sevgilime alcam?
Kız kullanıcak yani genelde fps'den vs pek anlamaz laptopa bağlıyacak renkleri iyi.olsun panel iyi olsun yeter
Uygun fiyatlılarda renk konusunda çok iyi bir şey beklemeyin. Tam tersi bunlar FPS oyunu falan oynayıp, yüksek Hz isteyenlere daha mantıklı bence. Monitör'de hangi değer ne işe yarar anlamıyorum, ama açıkçası 100, 120 Hz belki rengi daha iyi bir monitör alınabilir.

Şunu Çoğu Marka Yapmıyor Mesela .

Alıntıyı görüntüle
Böyle vaat sunup yerine getirmeyen çok firma var. Satıcılar müşterinin çoğu şeyle uğraşmak istemediğini bildiğinden böyle vaatler sunuyor. Atıyorum 100 ürün sattılar, 25 tanesi sorunlu bundan 5-6 tanesi belki iletişime geçiyor. Çoğu öyle kullanıyor veya hiç bu markalara bulaşmadan Amazon'dan ürün alıp, tek tıkla iade ederek kendilerini sorunlardan korumaya çalışıyorlar.

Yani firma isterseniz Asus olsun bu vaatler kağıt üstünde kalıyor. Özellikle bizim ülkede devlet kurumları, vatandaşını korumak veya yardımcı olmak yerine, kuralları bize bulaşmayın diye caydırıcı olmaya, sündürmeye yönelik yapıyor.

Uygun fiyatlılarda renk konusunda çok iyi bir şey beklemeyin. Tam tersi bunlar FPS oyunu falan oynayıp, yüksek Hz isteyenlere daha mantıklı bence. Monitör'de hangi değer ne işe yarar anlamıyorum, ama açıkçası 100, 120 Hz belki rengi daha iyi bir monitör alınabilir.

Böyle vaat sunup yerine getirmeyen çok firma var. Satıcılar müşterinin çoğu şeyle uğraşmak istemediğini bildiğinden böyle vaatler sunuyor. Atıyorum 100 ürün sattılar, 25 tanesi sorunlu bundan 5-6 tanesi belki iletişime geçiyor. Çoğu öyle kullanıyor veya hiç bu markalara bulaşmadan Amazon'dan ürün alıp, tek tıkla iade ederek kendilerini sorunlardan korumaya çalışıyorlar

Yani firma isterseniz Asus olsun bu vaatler kağıt üstünde kalıyor. Özellikle bizim ülkede devlet kurumları, vatandaşını korumak veya yardımcı olmak yerine, kuralları bize bulaşmayın diye caydırıcı olmaya, sündürmeye yönelik yapıyor.
Kız hz'e bakmıyor renk doygunluğu canlılığı önemli ama 3600tl ve altına ne gelirki yoksa r40'ı sipsriş vercem

firma cin menseili sanırım, türk markası değil diye okudum internette James Donkey icin. belki türkiyeye getiren distro rebranding yapabilir. daha da iyi olur bence
Fason üretim işte ya. Büyük ihtimalle Gamepower ve Jamesdonkey, İncehesap'ın üst bilişim firmasına ait. Buradaki olay çok erken girip, sıkıntılı ürün gamları ile marka adını lekelemeleri. Yani isterseniz yeni marka yapın, ilk olarak SSD ve bellek gibi şeylerden uzak durun. Çinliler burada halen kötü üretim yapıyorlar. Belki anakart tarafında şans verilebilir ama gerek yok.

Yeni bir marka ile çevre birimleri, monitör, soğutma, kasa falan satabilirler. Şu an bence de -10 satışlarda geride başlıyorlar. Lansman, hafta, güne, içerik üreticisine özel bazen yok fiyatına satıp ürün öne çıkarmayı deniyorlar. Özellikle Gamepower kulaklık, klavye ve farede denediler. Ama sonuçta indirim bitince yükselttikleri fiyatlarda, gerçekten kaliteli Çinli rakipler olduğundan kullananlar da önermiyor doğal olarak.

Aslında amaç Trendyol'a girip en çok ne sattıysa onu alayım kafasındaki müşteriyi kafalamak biraz. Kötü taktik değil, ama bu müşteriye sorunlu ürün satınca da genelde bu kitlenin internetten alışveriş yapmayı korkutuyorlar. Ticaret bakanlığı biraz akıllı olsa bu şeylere izin vermemesi gerekir. Veya kapitalizm bu saçmalıklarla kâr edenlerin, genele verdiği zararı tartabilir. Platform direkt bu konularda önlem alabilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kız hz'e bakmıyor renk doygunluğu canlılığı önemli ama 3600tl ve altına ne gelirki yoksa r40'ı sipsriş vercem
Ben de onu diyorum işte, renk tarafında çok iyi olmuyor. Bende de Koorui diye bir marka var, sistemi alırken Gamegaraj'dan eklemiştim. Bu da benzer fason üretim, eski Call of Duty 1 falan oynarken, önceki laptopumda renkler daha canlıydı. Bunda pikselleri ve dokuların eski olmasından dolayı, çözünürlüğe göre yaşanan kayıpları falan fark edebiliyorum. Renk kalitesi veya doygunluğu laptop kadar değil en azından. Elbette IPS panelin de dezavantajları var, mesela karnalıkta gri görüyorsun çoğu zaman. Elbette gözün ilk başta gördüğüne göre zamanla monitöre alışıyor.

Son düzenleme:
Ben de onu diyorum işte, renk tarafında çok iyi olmuyor. Bende de Koorui diye bir marka var, sistemi alırken Gamegaraj'dan eklemiştim. Bu da benzer fason üretim, eski Call of Duty 1 falan oynarken, önceki laptopumda renkler daha canlıydı. Bunda pikselleri ve dokuların eski olmasından dolayı, çözünürlüğe göre yaşanan kayıpları falan fark edebiliyorum. Renk kalitesi veya doygunluğu laptop kadar değil en azından. Elbette IPS panelin de dezavantajları var, mesela karnalıkta gri görüyorsun çoğu zaman. Elbette gözün ilk başta gördüğüne göre zamanla monitöre alışıyor.
https://www.akakce.com/monitor/en-u...ms-full-hd-ips-oyuncu-u-fiyati,575851195.html
Koorui fason üretim mi? En büyük panel üreticilerinden birisi olan HKC'nin alt markası. MSI, Asus vb. pek çok markalar HKC panel kullanıyor. Hatta konuda ki James Donkey Ravel R40 ve AOC 24G411ZE HKC SN238CS04-1 V1.5 paneli kullanıyor.
Panel bilgileri burda:

Koorui'de Amazon'da dünyanın en çok satan 2. monitör markası. Sizin aldığınız model kötü, bunun markayla alakası yok. Araştırarak almanız gerekiyordu.

beyler iyi mi? sevgilime alcam?
Kız kullanıcak yani genelde fps'den vs pek anlamaz laptopa bağlıyacak renkleri iyi.olsun panel iyi olsun yeter
Geriye bisi kalmıyor zaten 😀 bu fiyata renk, panel kalitesi bekleme

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,959
Üyeler
199,980
Son üye
SS Ourang Medan

Geri