🔥İndirim Paen Oversize T-Shirt %10 Kod Sepette 328tl + Mini Bel Çantası Hediye!

arkadaşlar 3 adet satın aldım bugün geldi denedim siyah beyaz ve mor aldım XL kalıplar Oversize değil Regular Fit mor olan siyah ve beyazdan daha büyük ölçü farkı var garip bir şekilde kumaş ve dikiş kalitesi ortalama üstü ama kesimler garip geldi bana sanki 3 tişörtte birebir aynı ölçülerde değil bolluk sırasına göre mor>beyaz>siyah 108 kg 185 cm yim XL aldım yıkayınca çekmede yapıcak büyük ihtimalle cuk otursun diye L almayı düşünüyorum Alıntıyı görüntüle
Çok çekiyor, L alma bence. Düşük sıcaklıkta yıkandığı halde benim XL lar L gibi oldu

***Güncelleme 22.07.2026 Tshirtler 399.50TL olmuş arkadaşlar, YAZ10 kodu ile 360TL oluyor almak isteyenler bu şekilde alabilir ilk indirimsiz fiyatına denk geliyor böyle.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evet gördüm hocam konuya ekledim.

Alacak arkadaşlara ufak bi uyarı:
Üzerime tam oldu diyorsanız ilk yıkamada net 2cm çekti. Ona göre biraz bol alınız. Oversize gitti standart fit oldu :) Yıkama talimatına da uyduk bir daha çekerse bana da olmaz çekmez bi daha inşallah.

Alacak arkadaşlara ufak bi uyarı:
Üzerime tam oldu diyorsanız ilk yıkamada net 2cm çekti. Ona göre biraz bol alınız. Oversize gitti standart fit oldu :) Yıkama talimatına da uyduk bir daha çekerse bana da olmaz çekmez bi daha inşallah.
Bir daha çekmiyor hocam

ilk aldığım siparişi kargodayken iptal etmiştim adamlara iade ulaşmış . mail attım cevap vermiyolar 5-6 gün oldu. ücret iadesi ortada yok

telefondan aradım 2 kere müşteri hizmetlerine bağlandım kapanıyo suratıma telefon bune dayı
Hocam öğleden sonra tekrar deneyin mail atın ama öncelik arayın elbet iade edilir o konuda hiç bir problem yaşamadım.

Arkadaşlar bir T-Shirt'ten nasıl bir şey bekliyorsunuz anlamadım bana gayet alınabilir göründü bu fiyatlara yani gayet iyi bence Cumartesi sipariş ettim Salı günü elimdeydi

Arkadaşlar bir T-Shirt'ten nasıl bir şey bekliyorsunuz anlamadım bana gayet alınabilir göründü bu fiyatlara yani gayet iyi bence Cumartesi sipariş ettim Salı günü elimdeydi
Karton gibi kağıt gibi diyenler olmuş hiç cevap bile vermedim hocam ne bekliyorlar valla bilemedim.

Ürünler geldi XL beden 1.90 üstü için kısa oluyor. Kesimini malesef cok begenmedim oversize desem degil reguler desem değil.Sorun değil iade talebi açtım daha tarafıma 1 gundur iade yapacagım kargo ve kod tanımlanmadı.Sorun yaşayacak gibiyiz bakalım.

1 saatir telefonlarınada ulaşamıyorum ne yazıkki

telefondan aradım 2 kere müşteri hizmetlerine bağlandım kapanıyo suratıma telefon bune dayı
iade edebilmeyi başarabildiniz mi ?

1 hafta önce mail attım. Dün 3 kere aradim açılmadı. Bugun 11.30 gibi aradim 2 kere açılmadı. hemen ardından onlar aradı bugün iade ettiler parayı da
Ürünler geldi XL beden 1.90 üstü için kısa oluyor. Kesimini malesef cok begenmedim oversize desem degil reguler desem değil.Sorun değil iade talebi açtım daha tarafıma 1 gundur iade yapacagım kargo ve kod tanımlanmadı.Sorun yaşayacak gibiyiz bakalım.

1 saatir telefonlarınada ulaşamıyorum ne yazıkki

iade edebilmeyi başarabildiniz mi ?

Geri