Yurtdışından Telefon Almak Ne Kadar Mantıklı?

HayranAga

80+
Reaksiyon skoru
15
Merhabalar telefon alacaktım konu açmıştım bazıları yurtıdşından telefon alabilirsin demişti de az araştırdım arkadaş almanyadan geldiğinden arkadaşa getirtemiyorum glocalzone diye bi uygulama buldum sorulaırm kısaca şunlar
1-) Glocalzone denen uygulama güvenilir mi?
2-) Annem garantisi falan olmaz ondan türkiyede mediamarkttan falan al diyor tam işleyiş nasıl yani garantisi yok ama sıkıntı çıkarsa ne yapabilirim?
3-) Sim nasıl oluyor?
Cevaplarsanız sevinirim alırsam iphone 17 pro almayı düşünüyorum

Merhabalar telefon alacaktım konu açmıştım bazıları yurtıdşından telefon alabilirsin demişti de az araştırdım arkadaş almanyadan geldiğinden arkadaşa getirtemiyorum glocalzone diye bi uygulama buldum sorulaırm kısaca şunlar
1-) Glocalzone denen uygulama güvenilir mi?
2-) Annem garantisi falan olmaz ondan türkiyede mediamarkttan falan al diyor tam işleyiş nasıl yani garantisi yok ama sıkıntı çıkarsa ne yapabilirim?
3-) Sim nasıl oluyor?
Cevaplarsanız sevinirim alırsam iphone 17 pro almayı düşünüyorum
1- Glocalzone denen uygulamadan alınmaz.
2-Evet garantisi olmaz Türkiye'de garantisi olması için avrupa model numarası olan bir cihaz ve pasaport kaydı yaptırman gerekir.
3- 4 4 her yıl 8 ay kullanım süren mevcut.
Mantıklı mı sorusuna gelirsek eğer uğraşırım kalan 4 ay çift telefon gezerim veya kullanım süren bittiğinde satıp üst modele vs geçerim diyorsan çok mantıklı. Kafam rahat olsun ben böyle şeylerle uğraşamam TR cihaza verecek param var diyorsan da TR al.

1- Glocalzone denen uygulamadan alınmaz.
2-Evet garantisi olmaz Türkiye'de garantisi olması için avrupa model numarası olan bir cihaz ve pasaport kaydı yaptırman gerekir.
3- 4 4 her yıl 8 ay kullanım süren mevcut.
Valla başka yöntem varmı yani tek seçeneğim glocalzone gibi gözüküyoda

Eskiden daha mantıklıydı şuan hiç bir mantığı kalmadı diye biliyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama eski pasaport kayıtlı olan 2 sene geçmiş telefonlarda vs durum normal mantıklı hale geliyor diye biliyorum

Eskiden daha mantıklıydı şuan hiç bir mantığı kalmadı diye biliyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama eski pasaport kayıtlı olan 2 sene geçmiş telefonlarda vs durum normal mantıklı hale geliyor diye biliyorum
Eski pasaport kayıtlı olanlar 2 yıl sonrasında tr cihazı fiyatına satılıyor zaten.
Sahibindene güvenemem yurt dışı telefon satıcılarını nası bulcam
bulursun satan güvenilir çokça kişi ve yer var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,223
Üyeler
201,146
Son üye
pcarşivim

Geri