F/P Kablosuz Mouse Önerisi

Reaksiyon skoru
60
Lamzu maya x kullanıyorum ama artık oyun oynamaktan çok edit yaptığım için scroll da atlama sorunları başladı. Açtım temizledim vs yaptım ama düzelme olmadı. Tam anlamıyla fiyat performans bir mouse önerisi istiyorum çünkü artık sadece edit yaparken kullanacağım boş yere pahalı bir mouse alıp hiç etmek istemiyorum scroll sorunu olmayan bir model olursa harika olur.

Lamzu maya x kullanıyorum ama artık oyun oynamaktan çok edit yaptığım için scroll da atlama sorunları başladı. Açtım temizledim vs yaptım ama düzelme olmadı. Tam anlamıyla fiyat performans bir mouse önerisi istiyorum çünkü artık sadece edit yaparken kullanacağım boş yere pahalı bir mouse alıp hiç etmek istemiyorum scroll sorunu olmayan bir model olursa harika olur.
bütçe ne kadar hocam

bütçe sıkıntısı yok hocam ama çok çabuk yıpranacağından çok da iyi bir mouse alıp boşa gitmesini izlemek istemiyorum.
valla hocam wraith w1 öneririm kullanıyorum ve çok memnunum. ayrıca modüler yapısı var içi açılıyo switchleri değişiyo kutudan 2 batarya çıkıyo istediğini takabiliyosun sende memnun kalırsın üst düzey de bi mouse

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,614
Üyeler
199,852
Son üye
serche_

Geri