❌İndirim Bitti! - İptal - AMD Ryzen 7 7800x3d Tray

Bu siteden hiç alışverişim olmadı, yaptıkları bu hareketten sonra olmaz da zaten. Amerika’da mı yaşıyoruz biz de vergisiz fiyat yazıyorsun oraya? Amerika’daki bundle fiyatlarıyla bundle sat madem

Zaten bu işlemciyi alacağınıza 9700x alsanız daha iyi olur. Yarın öbür gün bir güncelleme geldiğinde 7800x3d için gelmeyecektir. Güncellik her zaman iyidir çok fps farkıda yok.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Ayva
Zaten bu işlemciyi alacağınıza 9700x alsanız daha iyi olur. Yarın öbür gün bir güncelleme geldiğinde 7800x3d için gelmeyecektir. Güncellik her zaman iyidir çok fps farkıda yok.
Ne güncellemesi tam olarak?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu siteden hiç alışverişim olmadı, yaptıkları bu hareketten sonra olmaz da zaten. Amerika’da mı yaşıyoruz biz de vergisiz fiyat yazıyorsun oraya? Amerika’daki bundle fiyatlarıyla bundle sat madem
Ram fiyatlarının patladıgı hafta ram almistim yollamadılar 3 gün. Kargoya çıkarmadılar. Baktım olmayacak uçuşa geçiyor fiyatlar arabayla 2 saat yol gidip itopyadan almıstım ramlerimi

Keşke her site bu şekilde KDV olmadan fiyat yazsa insanlar sepette KDV'li fiyatı görünce şok olsa. Hem insanlar daha bilinçlenir hemde belki oy verirken iki kere düşünürler. Şuan kimse aldığı üründen ne kadar KDV alınıyor bilmiyor. Mevcut iktidarında işine geliyor sessiz sessiz vergi almak. Muhalefetin açtığı akpden.com internet sitesine VPN'siz girilmiyor.

24823.webp

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,544
Üyeler
199,824
Son üye
askelqdd

Geri